Bedømmelse af R2 Rio Calma Hotel & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 426 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
7,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
8,0 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Mange hyggekroge, fantastisk service, rigeligt med toiletfaciliteter. God indlogering, når vi var 2 par afsted sammen. Let tilgang til alt.
-
Det tog os et par dage før vi tilfældigt opdagede, at der var små butikker inde bag kiosken.

Bekræftet køb : 2024-04-16


8 ud af 10

+
Smilende og meget venligt personale.
-
Butikken på hotellet var alt for dyr, svarede til restaurationspriser. Hotellet ligger langt ude i forhold til byen.

Bekræftet køb : 2024-04-09


8 ud af 10

+
-
Maden skal hildes varm, for få solsengen

Bekræftet køb : 2024-04-08


2 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-04-08


7 ud af 10

+
Hyggeligt og roligt hotel, men for lidt plads ved poolen til solsenge
-
.

Bekræftet køb : 2024-04-08


7 ud af 10

+
De mange fine faciliteter. Sport underholdning og pool området. Rolig beliggenhed og udsigt
-
Det mondæne var gået af hotellet p.g.a slidtage. Interiøret trænger til opdatering. Jeg fik splinter i fingrene, da hjørnet af skab med køleskab var ødelagt af vand/fugt.

Bekræftet køb : 2024-04-08


9 ud af 10

+
Poolområdet
-
Der burde være gratis wifi og den på tredje sal der skulle være gratis, virkede ikke ordentligt

Bekræftet køb : 2024-04-05


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-03-15


7 ud af 10

+
Udenoms faciliteterne var rigtig fine.
-
Der stod på info på hotellet at det var med havudsigt, men der var en så høj mur at når man sad på en stol kunne man ikke se vandet. Så det var først når man stod op at der var havudsigt. Vi fortalte guiden om vores dårlige udsigt, men fik en sang om st det var sf sikkerhedshensyn at væggen var så høj( gab)

Bekræftet køb : 2024-03-15


8 ud af 10

+
Pool området er skønt men der er meget lidt plads og svært og finde en liggestol. Maden er utrolig god
-

Bekræftet køb : 2024-03-15


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

79% af gæsterne anbefaler

2194 bedømmelser
Meget godt
 
847
Godt
 
802
Middel
 
319
Mindre godt
 
132
Dårligt
 
96

5 nyeste bedømmelser

03-04-2023

af Gladforatspise København, Danmark

Value for money

Et glimrende hotel hvor alting fungerer og hotelpersonalet er serviceminded og man mærker, at de vil gæsterne det godt. Med tanke på hotellets størrelse er alle måltiderne af høj klasse. Man mangler ikke noget og maden kan indtages udendørs. Som gæst skal du vælge all inklusive, så du får noget for pengene. Et lille minus er, at fitnessrummet trænger til opgradering og et større minus er solsengene som slidte og bløde.

 
28-03-2023

af Lone Rebecca D

Smukt hotel med høj standard

Vi er lige kommet hjem fra en skøn uge på R2 Rio Calma. Hotellet er smukt og stilfuldt indrettet, med et fantastisk poolområde. Yderst velholdt og rengøring i top. Vi fik et stort lyst værelse med smuk havudsigt på 7. Etage. Maden i buffeten var utrolig velsmagende og godt varieret i løbet af ugen. Et lille minus var tjenerne, der havde utroligt travlt om aftenen med at servere drikkevarer pga de mange gæster. Det tog af og til lang tid at få sine drikkevarer. Det er måske en god idé, at sætte en sodavand-automat op og stille vand på bordene, så tjenerne kun skulle servere vin og øl? Det var af og til svært at finde en ledig solseng ved poolen. Man skulle tidligt op og finde ledige. Vi nød vores ophold meget, og vores ros skal især gå til rengøring, mad, smukke omgivelser og til Domingo i Jazz-baren. Han var meget serviceminded og havde en god humor. Desuden er han god til at mixe drinks. Vi kommer gerne tilbage til dette hotel på FuerteVentura

 
12-11-2022

af rejseerlivet

Slidt hotel med dårlig service

De to stjerner er udelukkende givet for udenomsområdet og poolområdet. Kun morgenmaden var fin. Frokost dårlig og aftensmad virkelig elendig. Smil blandt personalet var virkelig en mangelvare. Ingen hilste når man kom. Kun de søde receptionister, rengøringspersonalet ( som virkelig holdt alt rent) og de flittige gartnere der holdt området så smukt og pænt. Stort set alle tjenere var sure, ikke servicemindede overhovedet og fik en til at føle man var i vejen. Servicet i restauranten var ikke rent hver gang, ingen variation i udvalg, ringe kød og fisk (tørstegt og uspiseligt). De to løbebånd i træningsrummet var defekte. Til gengæld var der ro om natten. Sengene behagelige og rengøringen i top. Savnede god underholdning om aftenen i diskoteket som ellers var oplagt til formålet. Poolområdet super godt selv om bassinet ikke var opvarmet. Skal du have liggestol er det ned med håndklædet tidligt for der er slet ikke nok til alle gæster. Og pladsen er trang så man ligger tæt. Poolbaren ok men betjening ikke så effektiv og lang ventetid. Kedeligt udvalg af drinks.Stranden ikke et besøg værd og langt til byen.

 
12-03-2019

af Bent R

Dejlig hotel til ren afslapning.

Et fint hotel og med pæne og rene værelser. Næsten alle værelser har udsigt over havet, dog ikke når man sidder ned ;-/ men eller ok. Fine omgivelser med flere bade muligheder. Ca 1 km til nærmeste by og strand. Både morgen og aften buffeten var efter min smag god og fornuftig afvekslende.

 
30-05-2018

af Taxijan Copenhagen

Som et pænt fængsel.

Man ankommer til en flot hall. Værelset er pænt med begrænset udsigt. Balkonen er under al kritik, med absolut ingen udsigt har til havet, når man sidder ned. Stor indendørs affodringsal med utrolig megen støj. Begrænset udendørs affodringsted, hvor man skal være heldig for at finde et ledigt bord. Meget flot buffet, som en vegetar vil elske. Hele opholdet var lig med at være i et pænt fængsel, fordi man ikke kunne nyde udsigten når man sad ned på balkonen.