R2 Rio Calma Hotel & Spa

R2 Rio Calma ligger for sig selv på en lille bakke med skøn udsigt over kysten. Hele dette hotel emmer af luksus. Her er skønne faciliteter, halvpension indgår, og du kan vælge at tilkøbe helpension eller All Inclusive.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Mange hyggekroge, fantastisk service, rigeligt med toiletfaciliteter. God indlogering, når vi var...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

R2 Rio Calma er et elegant hotel med mange faciliteter. To pools, hvoraf en er opvarmet til mindst 22 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Trapper og niveauforskelle for at komme til poolen. Gratis solstole og parasoller. Opvarmet børnepool. Poolhåndklæder mod depositum, udskiftning mod betaling.

To restauranter, en à la carte restaurant Eden, der har åbent fire dage om ugen og buffetrestauranten Rosa James, der serverer morgenmad, frokost og middag. Pænt tøj - lange bukser til mænd. Flere barer, herunder en lobbybar med klavermusik og en stor bar med aftenunderholdning.

Fitness-faciliteter for gæster over 18 år. Spa med indendørs pool mod betaling (min. alder 18. To dage om ugen er børn velkomne). Hotellet tilbyder 10% rabat på behandlinger. Stor legeplads. Børneklub i hotellets regi for børn 4-12 år med engelsktalende personale. Spillerum med billard og spillemaskiner. Tennis mod betaling. Roomservice om dagen. Diskotek.

Gratis wifi i wifizonen. Souvenir- og tøjbutik. Man kan ikke bade ved stranden direkte nedenfor. Der er ca. 300 meter til mindre strand med sort sand. Ca. 500 meter til større og bedre strand. Der er ca. 5 kilometer til Sotaventos-stranden.

Måltider

Indgår:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • Julemiddag (25/12)
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restauranten Rosa James, kl. 07.30-10.30
 • Frokostbuffet i restauranten Rosa James, kl. 13.00-15.00
 • Middagsbuffet i restauranten Rosa James, kl. 18.30-21.30
 • Is i poolbaren, kl. 10.30-18.00
 • Pølser og hamburgere med tilbehør og diverse sandwich i poolbaren, kl. 12.30-16.30
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og drikkevarer ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd.

Alle hoteller i Costa Calma & Tarajalejo

R2 Pajara Beach Hotel & Spa

R2 Pajara Beach er et lækkert All Inclusive-hotel hvor børnefamilien trives som fisk i vandet. Opvarmet pool med havvand, et godt spa-center og en legeplads danner rammen om den perfekte ferie. For den aktive findes der bl.a. fitnessrum, basketballbane og tennisbane. Hvis du vil slappe af på klippestranden, skal du bare følge trappen ned.

INNSiDE by Melia Fuerteventura

Ved den populære og kendte windsurfingstrand Sotavento ligger INNSiDE ved Melia Fuerteventura, et hotel for gæster over 16 år. Her tilbydes fantastisk havudsigt og en afslappende atmosfære. Svøm en tur i den dejlige pool eller nyd en paraplydrink fra cocktailbaren.

Club Drago Park

Velkommen til Club Drago Park i Costa Calma på det sydlige Fuerteventura. Hertil skal du rejse, hvis du længes efter en velfortjent pause fra hverdagen, og takket være den rolige beliggenhed og det store poolområde, vil feriefølelsen hurtigt indfinde sig.

R2 Maryvent Beach

R2 Maryvent Beach ligger i et smukt okkerfarvet landskab, hvor havet møder en familievenlig hvid sandstrand i Costa Calma. Hotellet ligger et stenkast fra stranden og har en god beliggenhed, med alle Costa Calmas restauranter, caféer og underholdning rundt om hjørnet.

R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites

R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites ligger i Tarajalejo og er en oase for gæster over 16 år. Her venter en behagelig og afslappende ferie i en solstol, kun få skridt fra stranden. Bo i komfortable værelser og All Inclusive indgår.

R2 Higos Beach

R2 Higos Beach er et stilfuldt hotel i en minimalistisk stil med lyse farver og alt blandet med farverige interiørdetaljer. Her kan du bade i den opvarmede pool og nyde stranden, som ligger inden for gåafstand.

R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa - vinter 2024/25

På R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa på Fuerteventura venter der en ferie uden børn i skøn og afslappende atmosfære - kun et stenkast fra havet. Her kan du skifte mellem svalende dyp i poolen og restaurantbesøg samt spabehandlinger og gåture langs stranden. Dette hotel er for gæster over 16 år.

Royal Suite Hotel

Royal Suite Hotel er et perfekt hotel for alle, der ønsker at være aktive - på hotellet, i naturen eller fra stranden. Til afslapning har hotellet flere pools for både voksne og børn. Hotellet arrangerer yogaklasser, kurser i både kitesurfing og surfing, og hvis du vil prøve SUP, cykle eller tilbringe en dag på havet, er det muligt. Tilbage på hotellet indgår både frokost og middag i All Inclusive.