R2 Rio Calma Hotel & Spa

  • • Skøn udsigt
  • • Elegant hotel
  • • Mange faciliteter
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

R2 Rio Calma ligger for sig selv på en lille bakke med skøn udsigt over kysten. Hele dette hotel emmer af luksus. Her er skønne faciliteter som f.eks pool, fitnessrum og minigolfbane. Hotellet byder på et besøg i deres spa en gang om ugen, så alle kan lære det at kende og blive inspireret til selvforkælelse.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 3-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Absolut beliggenheden.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

R2 Rio Calma er et elegant hotel med mange faciliteter. To pools, hvoraf en er opvarmet om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Trapper og niveauforskelle for at komme til poolen. Gratis solstole og parasoller. Opvarmet børnepool. Indendørs pool. Poolhåndklæder mod depositum, udskiftning mod betaling.

Fitness-faciliteter. Spa mod betaling (min. alder 16. To dage om ugen er børn velkomne). Hotellet tilbyder 10% rabat på behandlinger. Stor legeplads. Seks dage om ugen har hotellet børneklub for børn 4-12 år (engelsktalende personale). Spillerum med billard og spillemaskiner. Tennis og minigolf mod betaling. Beach volley. Roomservice om dagen.

To restauranter, heraf en a la carte-restaurant (indgår ikke i halv- eller helpension), som er åben fire dage om ugen. En buffetrestaurant. Ved middagen er det obligatorisk for herrer at bære lange bukser. Flere barer, bl.a. en lobbybar med pianomusik samt en stor bar med underholdning om aftenen. Diskotek. Gratis wifi i wifizonen. Souvenir- og tøjbutik. Ca. 20 meter til mindre strand. Ca. 500 meter til en større og bedre strand. Der er ca. 5 km til Sotavento-stranden.

Måltider

Halvpension. Julemiddag (25/12) og nytårsmiddag. Helpension mod tillæg.