R2 Rio Calma Hotel & Spa

 • • Skøn udsigt
 • • Elegant hotel
 • • Mange faciliteter

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

R2 Rio Calma ligger for sig selv på en lille bakke med skøn udsigt over kysten. Hele dette hotel emmer af luksus. Her er skønne faciliteter som f.eks pool, fitnessrum og minigolfbane. Halvpension indgår, men du kan vælge at tilkøbe helpension eller All Inclusive.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 3-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Masser af plads, opvarmet pool, god adgang rundt på hotellet med barnevogn.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

R2 Rio Calma er et elegant hotel med mange faciliteter. To pools, hvoraf en er opvarmet om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Trapper og niveauforskelle for at komme til poolen. Gratis solstole og parasoller. Opvarmet børnepool. Indendørs pool. Poolhåndklæder mod depositum, udskiftning mod betaling.

Man kan ikke bade ved stranden direkte nedenfor. Der er ca. 300 meter til mindre strand med sort sand. Ca. 500 meter til større og bedre strand. Der er ca. 5 kilometer til Sotaventos-stranden.

Fitness-faciliteter. Spa mod betaling (min. alder 16. To dage om ugen er børn velkomne). Hotellet tilbyder 10% rabat på behandlinger. Stor legeplads. Seks dage om ugen har hotellet børneklub for børn 4-12 år (engelsktalende personale). Spillerum med billard og spillemaskiner. Tennis og minigolf mod betaling. Beach volley. Roomservice om dagen.

To restauranter, en à la carte restaurant Eden, der har åbent fire dage om ugen og buffetrestauranten Rosa James, der serverer morgenmad, frokost og middag. Pænt tøj - lange bukser til mænd. Flere barer, herunder en lobbybar med klavermusik og en stor bar med aftenunderholdning. Diskotek. Gratis wifi i wifizonen. Souvenir- og tøjbutik.

Måltider

Indgår:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • Julemiddag (25/12)
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

All Inclusive

Når du tilkøber All Inclusive indgår følgende:

 • Morgenmadsbuffet i restauranten Rosa James, kl. 07.30-10.30
 • Frokostbuffet i restauranten Rosa James, kl. 13.00-15.00
 • Middagsbuffet i restauranten Rosa James, kl. 19.00-22.00
 • Is i poolbaren, kl. 10.30-18.00
 • Pølser og hamburgere med tilbehør og diverse sandwich i poolbaren, kl. 12.30-16.30
 • Ubegrænset lokale forfriskninger, øl, vin og drikkevarer, kl. 10.00-24.00

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd.

Alle hoteller i Costa Calma, Tarajalejo & La Pared

R2 Pajara Beach Hotel & Spa

R2 Pajara Beach er et lækkert All Inclusive-hotel hvor børnefamilien trives som fisk i vandet. Opvarmet pool med havvand, et godt spa-center og en legeplads danner rammen om den perfekte ferie. For den aktive findes der bl.a. fitnessrum, basketballbane og tennisbane. Hvis du vil slappe af på klippestranden, skal du bare følge trappen ned.

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig, som elsker en aktiv ferie, men som også lægger vægt på afslappende feriedage ved havet. Her er der fokus på yoga og surfing sammen med holdtræning og udendørs oplevelser. Hotellet ligger i naturskønne og rolige omgivelser nær den smukke sandstrand, La Pared, der lokker nybegynder-surfere fra hele verden. Surfcentret, som også har udlejning, tilbyder daglige kurser i bølgesurfing. På hotellet tilbydes yoga, tennis og holdtræning med professionelle instruktører såvel som fitness-faciliteter og perfekte omgivelser for vandring, løb og cykling.

R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa

På R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa på Fuerteventura venter der en ferie uden børn i skøn og afslappende atmosfære - kun et stenkast fra havet. Her kan du skifte mellem svalende dyp i poolen og restaurantbesøg samt spabehandlinger og gåture langs stranden.

Melia Fuerteventura

På Melia Fuerteventura får du en skøn og afslappende ferie med meget sol og strandliv. Melia Fuerteventura ligger lidt for sig selv langs den lange sandstrand i Playa Barca. Har du ikke prøvet at dykke eller windsurfe før, har du alle chancer for at lære det nu!

INNSiDE by Melia Fuerteventura

INNSiDE by Melia Fuerteventura er beliggende ved den idylliske strand Sotavento. Her tilbydes fantastisk havudsigt og en afslappende atmosfære. Svøm en tur i den dejlige pool eller nyd en paraplydrink fra cocktailbaren. Hotellet er for gæster over 16 år.

Club Drago Park

Velkommen til Club Drago Park i Costa Calma på det sydlige Fuerteventura. Hertil skal du rejse, hvis du længes efter en velfortjent pause fra hverdagen, og takket være den rolige beliggenhed og det store poolområde, vil feriefølelsen hurtigt indfinde sig.

R2 Maryvent Beach

R2 Maryvent Beach ligger i et smukt okkerfarvet landskab, hvor havet møder en familievenlig hvid sandstrand i Costa Calma. Hotellet ligger et stenkast fra stranden og har en god beliggenhed, med alle Costa Calmas restauranter, caféer og underholdning rundt om hjørnet.

R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites

R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites ligger i Tarajalejo og er en oase for voksne over 16 år. Her venter en behagelig og afslappende ferie i en solstol, kun få skridt fra stranden. Bo i komfortable værelser og All Inclusive indgår.