Bedømmelse af Hilton Seychelles Labriz Hotel & Spa

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

84% af gæsterne anbefaler

3763 bedømmelser
Meget godt
 
2510
Godt
 
811
Middel
 
260
Mindre godt
 
118
Dårligt
 
64

5 nyeste bedømmelser

21-02-2023

af karinacT3053GI Risskov, Danmark

Paradise

Vi boede 4 personer i villa 110 - Two Bedroom Garden Oasis Family Pool Villa. Fantastisk værelse - havde været bedre med havudsigt, men sådan en villa findes ikke. Store værelse, lækre badeværelser med panoramavinduer og udendørs bruser, god garderobeplads og dejlig terrasse og pool. Dejligt område. Ved Jettyen på Bel Ombre siden er det muligt at opbevare bagage både før og efter samt skifte tøj og tage et bad. Der ligger en lille købmand tæt på færgeoverfarten, her kan det være en god ide at proviantere. På Silhouette er det "kun" muligt at købe drikkevarer i minibar og restauranter. Drikkevand er gratis, nye flaske i villaen 2 gange dagligt, kan gratis genopfyldes i reception, ved aktivitetscenteret og spa. Der er flere muligheder for hiking. Grand Barbe og Anse Mordon bør gennemføres med en guide. Det er halvdyrt, men pengene værd. Det kan være en god ide at tjekke, om der er a la carte eller en fast menu på restauranterne. Det varierer, og stemmer ikke altid overens med det, der fremgår af "programmet".

 
14-07-2019

af 738TinaS738 Vedbæk, Danmark

Fantastisk høj service

Hele resortet er utrolig smukt og velholdt. Al personale er utrolig serviceminded og venlige. Hvis man beder om noget, får man det indenfor kort tid. Villaerne er charmerende indrettet (vi boede på 403), kæmpe badeværelse. Meget rent og pænt. Vores rengøringsmand sørgede for at alt var perfekt. Eneste minus er kvaliteten af maden ikke er i overensstemmelse med prisen, dette gælder ikke for portobello restauranten, hvor kvaliteten af maden var meget høj. Vi kan dog alligevel anbefale dette sted, især pga det venlige personale.

 
15-06-2019

af Trine Beck J Saas Fee, Schweiz

Perfekt beliggenhed på stranden

Vi boede i et beachhouse på en smuk strand, som var helt perfekt. Egne solstole og privat lille område foran. Eneste minus var sengen, der var hård som et bræt. Vi prøvede de forskelllige restauranter - nogen med bedre held end andre. Den bedste var absolut den asiatiske, hvor man kan vælge 3 retter “gratis”, når man har halv eller helpension. Fiskerestauranten på stranden var en katastrofe!! Personalet var generelt utrolig søde, smilende og hjælpsomme, når man mødte dem rundt omkring på resortet, der nærmest er udformet som en lille by. Er du til ren og skær badeferie uden at bevæge dig for meget, kan stedet anbefales. Er du til mere aktion, så lad det være et stop på turen rundt på øerne.

 
21-12-2017

af renej272 kirke hyllinge, Denmark

dyrt men godt

Et dejligt hotel med meget serviceminded personale. Eneste minus er at prisen på mad og drikkevarer er for dyrt - 40 kr for en l vand og 125 kr for en drink er ude af proportioner. Dejlig morgenmad og aften buffet

 
01-01-2017

af 825nannaw Island of Malta, Malta

Fantastisk!

Vi har brugt 5 dage ud af 15 i vores ferie på en beach ffon Hilton Labriz, hvilket var en kæmpe stor oplevelse. Vi havde spare op i lang tid for at komme til seychellerne og vi delte vores ferie op i ø hop og en catamaran tur. De sidste 5 dage af vores ferie skulle nydes på silhouette Island og Hilton. Lige fra havnen hvor vi tjekkede ind, kunne vi virkelig mærke service niveauet var i top! Vi var så heldige at vi kunne prøve en restaurant hver aften, og alle var rigtig gode. Sikke en fantastisk smags oplevelse de forskellige steder! Har man en drøm om at prøve seychellerne, sa kan jeg KLART anbefale Hilton Labriz!