1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Grupotel Amapola

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

,

+
Venligt og hjælpsomt personale. God beliggenhed.
-
Mulighed for Hånddesinfektion ved buffeten.

Bekræftet køb : 2019-05-25


9 ud af 10

,

+
Det ligger godt ifm. med byen
-
Større værelser

Bekræftet køb : 2019-05-11


8 ud af 10

Flemming,
Taastrup

+
ved ikke
-
køleskab på værelse

Bekræftet køb : 2018-10-06


8 ud af 10

Tommy,
Tjørring

+
Service
-
Bedre underholdning

Bekræftet køb : 2018-10-06


9 ud af 10

Finn ,
Viborg

+
Personale var flinke og rare.
-
Man skulle sætte en dør i ved toilet/bad, så man ikke kunne se og høre hvad der sker i dette rum :-)

Bekræftet køb : 2018-09-22


10 ud af 10

Karen,
Skærbæk

+
Beliggenhed og hotel størrelse
-
En køleskab på værelse

Bekræftet køb : 2018-09-01


8 ud af 10

Julie ,
Holstebro

+
Mulighed for minigolf og tennis uden betaling. Gratis wifi
-
.

Bekræftet køb : 2018-09-01


10 ud af 10

Pia,
Nykøbing sj.

+
Der var virkelig rent
-
Bedre underholdning om aften. Og ikke så højt musik ved poolen hele dagen.

Bekræftet køb : 2018-09-01


5 ud af 10

Lona ,
Sengeløse

+
Personalet
-
Skriv tydeligt på jeres hjemmeside at hotellet ikke egner sig til mere end max 2 personer på værelserne, eller 2 + en baby. 3 voksne kan slet ikke lade sig gøre. Der er ikke plads i skabet til 3, eller plads til 3 kufferter på værelset. Det er alt for småt. Der er ikke noget køleskab eller el-kedel. Restauranten åbner først kl. 8.00 så man kan ikke få vådt eller tørt før det - jo varmt vand hvis man kan li det. Der var meget støj fra hotellet overfor. Typisk først ro fra kl. 02.00 - Rengøring på trapperne skete kl. 5.30 så der var op igen, og så kunne man bare sidde og vente på at man kunne få et glas koldt vand eller en kop kaffe. Pool området blev så gjort rent fra kl. 8.00. Forslag: Sæt køleskab og elkedel på værelserne, skriv at det max er til to personer, lav om på rengøring af trapper så de starter kl. 8.00 og poolområde kl. 5.30 så vil det hurtigt blive en meget bedre oplevelse

Bekræftet køb : 2018-08-25


6 ud af 10

Ivan,
Fløng

+
-
Udskift de to underholdere ☹️Alt for høj musik Ingen 80 90 musik!

Bekræftet køb : 2018-08-18


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

76% af gæsterne anbefaler

272 bedømmelser
Meget godt
 
116
Godt
 
101
Middel
 
40
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
7

5 nyeste bedømmelser

16-09-2018

Indlæg af Christian L Aalborg, Nordjylland, Denmark

Rigtig dejligt, afslappende atmosfærre

Tilbragte 5 skønne dage på dette dejlige hotel. Standarden er i top, rigtig lækre moderne værelser. Personalet var friske og smilende, altid blev man mødt af godt humør. All inclusive var ok. Der var ikke det største udvalg, men det der var var rigtig godt. Jeg kan klart anbefale dette hotel, med en dejlig beliggenhed tæt på Alcudiabugtens fantastiske badestrande. Alt er indenfor gåafstand, og alligevel er hotellet trukket lidt tilbage i fred og ro. Hver aften var der underholdning ved poolen, rigtig hyggeligt de aftener hvor der var sang eller musik live. En enkelt aften var der dj, som var to unge personer der også stod for gymnastik og underholdning ved poolen i dagtimerne, de var nok de største minus vil der skal være noget, samt det lidt trange plads omkring poolen i dagtimerne. Men alt i alt, jeg kommer rigtig gerne igen til Amapola og ikke mindst Mallorca, som er et fantastisk ferieparadis.

 
12-08-2017

Indlæg af Annette L Høje-Taastrup, Danmark

Dejlig ferie med alt

Skønt 3-stjernet hotel. Ligger ikke langt fra den skønne strand Platja de Muro. Det tager ca 5 min at gå til stranden. Det er muligt at gå hele vejen langs stranden indtil Port D'Alcùdia - det tager ca. 1 time. Meget hyggeligt hotel med det sødeste smilende personale, selv når vi mødte rengøringspersonalet på gaden før eller efter arbejde hilste de med et stort smil. Værelserne var pæne. Vi boede på værelse 118 og 119. Det var lige over scenen, hvor der var aften underholdning alle dage til kl. 23.30. Juan og Simona var gode til at få gæsterne med i forskellige konkurrencer i løbet af dagen og om aftenen, hvor det ikke var ualmindeligt, at aftenens program blev sluttet af med fælles dans, hvor rigtig mange gæster deltog. Er man ikke til musik og underholdning, så tag nogle ørepropper med. Der er fest og larm frem til midnat, hvor baren lukker. Du kan leje en safebox for 15 EUR pr. uge + depositum for nøglen på 5 EUR. Poolhåndklæder kan lånes for 10 EUR. Du kan skifte så ofte, du har lyst. Skift af poolhåndklæder koster 1 EUR pr. gang. Bar personalet var fantastisk med glimt i øjet og klar på at feste. Utroligt som de altid var veloplagte. Maden var meget varieret, og eneste minus var, at menuen var den samme i uge 2, som vi fik i den første uge. Også her mødte vi et sødt personale. Den ene kok taler kun spansk, men han lærte hurtigt, hvad de forskellige ønskede, så den sidste dag, hvor vi skulle spise lidt tidligere, for at nå bussen, nåede min datter ikke at bestille sin omelet, men så lavede den søde kok en, som han kom hen med til hende. Selvfølgelig skulle hun da ikke undvære den faste omelet, bare fordi vi skulle rejse hjem tidligt på dagen. Der var iøvrigt ikke så mange børn, men derfor var der alligevel aktiviteter og børne disko for de små. Et sted vi kan anbefale, og trods kun tre stjerner har dette hotel det meste. Der var gratis minigolf, tennis og bordtennis. Alt kunne lånes i receptionen til de tre sportsgrene. Meget pæne badeværelser. Aircondition på alle værelser, som kører hele dagen.Tak for to hyggelige uger.

 
26-05-2017

Indlæg af HanneU28

Ferie

Udemærket hotel til prisen. Meget imødekommende personale. Maden ok kunne dog være lidt mere varieret. Små værelser. Sørg for at få værelse med udsigt over søen. Rengøringsniveau meget fint. Tæt på stranden og byen.

 
06-09-2015

Indlæg af Hans-Erik J Esbjerg, Danmark

Tysk Slager LARM

Så fik jeg prøvet at bo i en dårlig indrettet telefonboks. Værelse 101 er deres handicap værelse, så lille, at en kørestol lige kan komme ind på værelset og så ikke længere. Dagen efter fik vi et nyt værelse, så nu kunne vi komme forbi sengene og ud på altanen. Personalet er utroligt søde og hjælpsomme og kan jo ikke gøre for at de fysiske rammer er som de er. Morgenbordet er omfangsrigt og har alt hvad vi som danskere kan forvente. Frokost og aftensmad bliver noget ensformigt i løbet af en uge, så spis rigeligt om morgenen og spring frokosten over. Poolbaren er venlig, hjælpsom og meget imødekommende på alle punkter. Underholdningen omkring poolen er et kapitel for sig. Tysk Slager for fuld styrke, idet man tror at jo højere man kan larme jo bedre er kvaliteten, så er man kun til musik i normal styrke eller vil kunne tale sammen, så find et andet hotel. Der er nok ikke enighed om hvem der et til for hvem.

 
14-08-2014

Indlæg af Brian S Esbjerg, Danmark

Ganske udemærket

Var på dette hotel i uge 32, værelser lidt små men der var pænt og rent, nydelig badeværelse, gratis aircondition, fik værelse modsat poolen det var ikke noget problem, fin udsigt til nydelig nabohotel, All Inclusive var der INTET at klage over, maden var meget varieret der var lidt nyt hver dag, baren skænkede alle mærkevarer som Coca Cola, Fanta, Estrella Damm øl osv, dog var spiritus efterligninger af Bacardi osv. barpersonalet var super flinke og meget underholdende, udemærkede aktiviteter hver dag for både børn og voksne, der var fin underholdning om aftenen også for både børn og voksne, masser butikker mm. i lokal by, 4-5 km til centrum og lystbådehavn, 1,5 Euro i bus, fra poolen var der skøn udsigt ud over søen. Det trådløse internet virkede rigtig fint over næsten hele hotellet, det kostede 15 Euro for en uge. Der var 5 minutters gang til den fantastiske børnevenlige strand med fantastisk klar og lækkert vand, jeg vil helt klart anbefale dette hotel til alle.