1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Dragos Del Sur

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mad og drikke
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


7 ud af 10

Birgitte,
Vejle

+
Uddigten
-
Mulighed for at vælge morgenmad fra. Nu kan det ikke blive ringere

Bekræftet køb : 2019-01-20


9 ud af 10

Helle,
Billund

+
Beliggenheden. Og super morgenmad.
-

Bekræftet køb : 2019-01-13


9 ud af 10

Jørgen,
Vallensbæk

+
Dejlig morgenmad. Skøn udsigt
-

Bekræftet køb : 2018-12-16


8 ud af 10

Erling,
St. Heddinge

+
Meget søde, venlige og hjælpsomme ansatte.
-
Vej arbejde med tungt maskineri beton nedbrydnings hammer 50m. fra Altanen i alle 4 uger burde være adviseret.

Bekræftet køb : 2018-12-16


8 ud af 10

Torsten,
Greve

+
Personalet var flinke og hjælpsomme med information, i modsætning til Apollo, der ikke evnede at leve op til det lovede.
-

Bekræftet køb : 2018-12-09


8 ud af 10

Charlotte,
Vejle

+
Havudsigten, og god morgenmad. Hyggeligt poolområde, god bar med gode priser
-
Poolen var aaaaaaalt for kold, tror ikke den varmere end 16 grader, rigtig ærgerligt. Den skal blive carmere, hvis vi skal komme igen.

Bekræftet køb : 2018-12-09


9 ud af 10

Beate,
Brøndbyøster

+
Beliggenhed, personale og morgenmad
-
Opdatér badeværelserne

Bekræftet køb : 2018-11-18


9 ud af 10

Marianne,
Ringe

+
Udsigten
-
Skifte madrasserne i sengene

Bekræftet køb : 2018-11-18


10 ud af 10

Jette,
Kbh

+
Beliggenheden og udsigten
-

Bekræftet køb : 2018-11-11


10 ud af 10

Christian,
Haslev

+
God morgenmad og en dejlig altan med fantastisk udsigt og sol hele dagen
-

Bekræftet køb : 2018-03-25


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4/5 Renlighed

63% af gæsterne anbefaler

493 bedømmelser
Meget godt
 
158
Godt
 
214
Middel
 
70
Mindre godt
 
23
Dårligt
 
28

5 nyeste bedømmelser

10-12-2018

Indlæg af jkha2016 Tappernøje, Danmark

fint

Fint hotel ,ed god morgenmad, og hjælpsomt personale. dejlig ren swimmingpool. dejlig placering med udsigt over vandet . parkering var også ok. gode resturanter lige rundt om hjørnet, samt et fint supermarked

 
23-05-2017

Indlæg af Anne Mette J Viby J

Ok hotel i gode omgivelser

Dragos del sur er et ok lille hotel, der ligger rigtig godt i byen. Selvom det ligger lige ud til en vej, så er der ikke meget larm. Det var ganske hyggeligt at kigge på folk og færden. En lille pool og en god terrasse øverst, som de desværre ikke har gjort noget ud af. Værelse: Meget store lejligheder, dog meget spartansk indrettet. Køkkenet er fint. Opvaskemiddel, viskestykke osv. skal du selv medbringe. Fryser i mit køleskab manglede låge, så frugt og drikke blev halvfrossent. Altan var på første sal, og udsigten blev skæmmet af pyramiderne i indgangspartiet. Få så vidt muligt værelse øverst og endelig vendt ud mod havet. Der er elevator. Sengene var meget dårlige, hårde og rutsjede rundt bare man satte sig på den. Der var et lagen til dyne og et polyestertæppe. Fjernbetjening til tv og aircondition skulle man bede om ligesom login til wifi. Og aircondition var alt for kold, så jeg måtte tænde og slukke i løbet af natten. Og så lugter der konstant af klor efter rengøring. Alt i alt ikke særlig godt. Fitnessrum: Overraskende godt og rigtig fint indrettet med godt udstyr. Også tungere håndvægte. De har formået at få rigtig meget ind på lidt plads, og temperatur var fin. Man skal dog bede om nøgle og de lukker allerede kl. 18. Service: Vi spurgte til bus og biltransport. De er meget hjælpsomme, men ved ikke altid noget, men de svarer alligevel. Desværre anbefalede de biludlejning lige ved siden af, og vi fik to biler, som begge var i stykker. Den ene gik i stå på den anden side af øen. Mad: Vi fik kun morgenmad, men det var fint. Ikke det store udvalg, men det var ok. Pas dog på med restauranterne i øvrådet Der var virkelig stor forskel selvom prisen var det samme. Kig hvad folk får serveret før i sætter jer et sted. Vi spise for under 100 kr. pr. mand inkl. drikke. Wifi: Fungere ikke super godt. Området: Smukt sted og ekstremt bakket. Der ligger en købmand få hundrede meter væk, og også en Lidl en 10-15 min gåturvæk. Der er mulighed for mange flotte gåture. Bus: Gode busser, kan anbefales, men busplan og afgangstider var umulige at forstå.

 
03-05-2017

Indlæg af Nille2013 Give, Danmark

Pænt og rent

Stor lejlighed som er pæn og ren. God morgenmad . Vi boede på 1 sal så der var lidt trafikstøj og desværre lugtede det af og til af kloak lige nedenfor . Poolområdet lille , det så større ud på billeder , så var der ikke ret meget....ikke meget smil fra personalet

 
18-11-2015

Indlæg af Makkerlone

Udmærket hotel og meget venligt personale

Vi boede i november 2015 på dette udmærkede hotel. Vi var 4 familier i alt, som personalet havde sørget for, at vi kunne bo ved siden af hinanden. Der var ikke brødrister, kaffemaskine og stegepande i vores lejlighed, men efter en henvendelse i receptionen stod de med de manglende ting 2 minutter efter. Altid smilende og venligt personale. Jeg var lidt betænkelig ved at bo i lejlighed lige over en af butikkerne ned til vejen, men man vænnede sig til trafikken, som iøvrigt var lidt morsom at følge pga. de skarpe drej oppe ad vejen (busser møder hinanden). Godt med AC på værelserne. Poolen på 4. etage var 23,5 gr varm og var helt fin. Vi spiste morgenmad 2 dage på hotellet og det var altså rigtig godt. Aftensmadsbuffet fik vi også 2 dage og der var rigeligt med mad og den var god. Super med supermarked lige ved siden af hotellet. Vi har tidligere boet i Los Cristianos og Las Americas og det gør vi ALDRIG mere efter at have boet her i Puerto de Santiago. Virkelig dejlig by, som har restauranter i passende afstand og strande i nærheden.

 
01-01-2013

Indlæg af nkokdm Herning, Danmark

Godt hotel med fin beliggenhed.

Personalet er hjælpsomt og folk meget flinke og imødekommende. Beliggenheden er rigtig god og med fantastiske restauranter i nærheden. Der skiftes ikke ofte nok håndklæder og maden i restauranten kunne være bedre. Internet er lidt ustabilt. Lejlighederne er rummelige og har alle udsigt. Der mangler sulfo og viskestykker mv, så porcelænet er lidt nusset. Til prisen er hotellet rigtig fint.