1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

IFA Buenaventura

  • • God central beliggenhed
  • • Tilkøb All Inclusive
  • • Rummelige dobbeltværelser

IFA Buenaventura er et stort og hyggeligt hotel, hvor du kan tage del i en masse faciliteter. Her er ikke langt til shopping og forlystelseslivet i Playa del Inglés. Fyld feriedagene op med skønne dyp i poolen, tennistimer og restaurantbesøg. Hotellets animationsteam sørger også for, at store og små har det godt og sjovt.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1-3 personer, heraf 2 børn. Dobbeltværelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

2 dejlige pool områder, 1 til sjov og derfor meget larm, 1 mere stille for dem der ønsker det, al...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 800 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet har to dejlige poolområder med solstole og parasoller. Ved det ene poolområde er der en stor pool, hvor alle aktiviteterne bliver afholdt. I den mere stille del af hotellet er der to pools, heraf en børnepool som ikke er opvarmet. En pool er opvarmet til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. To udendørs jacuzzier (ikke opvarmede). Håndklædeservice mod depositum og betaling.

På hotellet finder du poolbaren Honolulu og barerne Freddys Bar og Banana (inkluderet i All Inclusive) samt den engelske pub og Meeting Bar (indgår ikke i All Inclusive). I Meeting Bar er der gratis wifi. Buffetrestauranten La Guitarra og restaurant PicNic, hvor du kan nyde skønne retter. (Lange bukser er påkrævet til middag).

Gratis beachvolley, aerobics og bordtennis. Massage, billard, tennis, tennislektioner og dykning mod betaling. Gratis hotelbus til stranden. Underholdning. Gratis wifi i receptionen. Trafikken kan virke forstyrrende i nogle værelser.

Måltider

Morgenmad. Halvpension eller All Inclusive mod tillæg i dobbeltværelser. Kontakt vores sælgere på 70 13 33 00, hvis du ønsker at tilkøbe halvpension eller All Inclusive under jul og nytår. Ekstra gebyr pålægges for julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

- Morgenmadsbuffet, kl. 08.00-11.00
- Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
- Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30
- Snacks, kl. 11.30-12.30
- Kaffe og kage, kl. 15.30-17.00
- Sandwich, kl. 22.00 -23.00
- Forfriskninger, øl/vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 11.00-23.00

Bemærk venligst, at ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.