Faro Lopesan Collection Hotel

  • • Nyrenoveret hotel
  • • Beliggende ved strandpromenaden
  • • Tilkøb halvpension

Nyrenoveret og moderne hotel for voksne livsnydere! Hotellet har et smukt design og en perfekt beliggenhed ved fyrtårnet og strandpromenaden i Maspalomas. Her findes to skønne poolområder, hvoraf det ene er beliggende på taget med fantastisk udsigt over havet.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Deluxe-værelser for 2 personer. Junior-suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Faro Lopesan Collection Hotel er et nyrenoveret hotel nær strandpromenaden i Maspalomas. Hoteller ikke børnefrit, men egner sig bedst til den voksne målgruppe.

På hotellet er der et dejligt poolområde med opvarmet pool til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Poolbar. Gratis poolhåndklæder (udskiftning mod betaling). På hotellets tag findes der yderligere to pools og en poolbar.

To restauranter, en buffetrestaurant og en a la carte-restaurant. Lobbybar og tagbar.

Gratis lille fitnessrum, yoga og bordtennis. Billard og minigolf mod betaling. Gratis wifi i receptionen. Døgnåben reception. Roomservice om dagen. Ingen trafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Kontakt vores salgskonsulenter på 70 13 33 00, hvis du vil tilkøbe halvpension over jul og nytår. Der kommer et ekstra tillæg for julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.