1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Alameda De Jandia

  • • I hjertet af Jandia
  • • Tæt på den gode sandstrand
  • • Nær flere shoppingcentre

Alameda de Jandia er et enkelt hotel, hvor du får valuta for pengene og bor med kort gåafstand til sandstranden. Her bor du bekvemt i 2-værelses lejligheder med balkon. Start dagen med en skøn kop kaffe på balkonen og tag derefter et dyp i den opvarmede pool.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 2-4 personer, heraf 1-2 børn. 2-værelses superior lejligheder for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Alameda de Jandia er et enkelt hotel der ligger i hjertet af Jandia nær flere shoppingcentre og stranden. På hotellet er der pool på taget med integreret jacuzzi og separat børnepool. På poolområdet er der solstole og parasoller.

Buffetrestaurant med internationale retter og kanariske specialiteter. Wifi mod betaling på fællesområder. Døgnåben reception. Vaskerum mod betaling. Stort hotelområde med store afstande, hotellet er beliggende på en lille bakke og der er niveauforskelle på området. Busholdeplads lige udenfor hotellet med lokalbusser der kører over hele øen. Ca 50 meter fra centrum i Jandia og 1,5 kilometer til fiskerbyen Morro Jable. Lokaltrafik.

Måltider

Ingen måltider. Morgenmad og halvpension mod tillæg.

Afrejselufthavne-billund-københavn