1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

3-værelses villa

3-værelses villa med privat pool. To soveværelser, to badeværelser med bad/brus og toilet. Køkken og opholdsrum med pejs. Ekstraopredning er på sovesofa. Køleskab, frys, ovn og Nespresso-maskine. Opvaskemaskine. Elkedel, brødrister, vinkøleskab og minibar. Tv og dvd. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftvifte. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Terrasse med privat pool.
Antal personer: 2-5 personer

Deluxe-værelser

Deluxe-værelser med dobbeltseng og sovesofa. Køleskab,, tv og dvd. Elkedel, kaffemaskine, brødrister og minibar. Loftvifte. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.
Antal personer: 2-3 personer

Familie-værelser med 2 ordinære senge

Familie-værelser med dobbeltseng og sovesofa samt separat opholdsrum. Køleskab, tv og dvd. Elkedel, kaffemaskine, brødrister og minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftvifte. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn

Junior-suiter

Junior-suiter med dobbeltseng eller to enkeltsenge og sovesofa. Der er også en pejs. Køleskab, tv og dvd. Elkedel, kaffemaskine, brødrister og minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon.
Antal personer: 2-3 personer.