Panthea

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Hotel Panthea er beliggende højt oppe på skråningen af amfiteatret, der udgør byen Parga, omgivet af olivenlunde og med en dejlig udsigt over byen og havet. Hotellet er for gæster over 16 år, og her kan du slappe af ved den lille pool eller gå ned til havnen og stranden i Parga by, hvor du også finder små butikker og lokale taverner.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 2-3 personer. 1-værelses lejligheder med adgang til pool for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Fantastisk udsigt og ro
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 50 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 750 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

I den øvre del af Parga ligger lejlighedshotellet Panthea. På bjergskråningen bag hotellet ligger store olivenlunde, og fra hotellets have og lejligheder har du en dejlig udsigt over byen og havet. Hotellet er for gæster over 16 år og ligger i nærheden af Panthea, hvor der er et par små restauranter. Det tager ca. 15 minutter at gå ned til havnepromenaden og stranden.

Hotellet har en udendørs terrasse og en lille pool til afslapning i solen. Hvis du foretrækker at svømme i havet, ligger Krioneri Beach midt i Parga by.

Tag ned til Pargas havn via smalle stræder med butikker, taverner og skjulte små barer. Om aftenen er der aktivitet omkring havnen, og der er adskillige taverner nede ved havnen. Du kan også tage en taxibåd til den fine Valtos-strand, hvis du vil på en dagsudflugt.

Måltider

Ingen. Morgenmad mod tillæg.

Værd at vide

  • Stejl bakke fører op til hotellet.
  • Der er en hovedvej nær hotellet og trafikken kan i perioder være intensiv.

Vær opmærksom på

Hotellets pool vil ikke blive klar til sommersæsonen 2021. Hotellets gæster kan i stedet benytte poolen på Hotel Bacoli ca. 400 meter fra Panthea eller på Hotel Lemon Tree ca. 300 meter væk (her skal der dog købes noget i poolbaren for at poolen kan benyttes).