Deluxe-suiter med privat pool

Deluxe-suiter med en dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab, el-kedel, kaffemaskine, brødrister og minibar. Tv. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Terrasse og privat pool.

Antal personer: 2-3 personer.

Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med dobbeltseng og sovesofa. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Køleskab, el-kedel, kaffemaskine, brødrister og minibar. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-3 personer.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelser med opholdsrum og soveværelse, der adskilles af skydedør. Dobbeltseng og sovesofa. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Køleskab, el-kedel, kaffemaskine, brødrister og minibar. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Junior-suite

Junior-suiter med dobbeltseng eller to enkeltsenge og sovesofa. Der er også en pejs. Køleskab. Tv. El-kedel, kaffemaskine, brødrister og minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-3 personer.

Superior-suiter med privat pool

Superior-suiter med en dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab, el-kedel, kaffemaskine, brødrister og minibar. Tv. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Terrasse og privat pool.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.