Villa Rossa Area Boutique Beach Resort

apollo mondo one of a kind

  • • Boutiquehotel med unikke detaljer
  • • Smukt beliggende på stranden
  • • Et af Pargas ældste huse
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Villa Rossa Area Boutique Beach Resort er et af vores Apollo Mondo One of a Kind-hoteller beliggende direkte på stranden i charmerende Parga. Hoteller er for nyligt blevet renoveret, og ejerfamilien har genskabt den oprindelige karakter af dette historiske vartegn. Med sin unikke beliggenhed har du både adgang til stranden lige nedenfor hotellet og nærhed til Pargas maleriske havnepromenade og restaurantliv.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder deluxe for 2-3 personer. 2-værelses lejligheder for 3 personer eller 3-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser for 1-2 personer. Junior-suiter for 2 personer eller 2-3 personer, heraf 1 barn eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Suiter for 2-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Personale og beliggenhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Villa Rossa Area Boutique Beach Resort værner familien både om gæsterne og miljøet. Under renoveringen er genbrugsmaterialer anvendt, og indretningen er en blanding af lokalt håndværk og vintagedetaljer. Hver værelse er unikt indrettet, og en charmerende detalje ved hotellet er, at de tre bygninger former det græske bogstav π (pi).

Alt vand på Villa Rossa Area Boutique Beach Resort er af bedste kvalitet. Hotellets drikkevand, isterninger, kaffe- og tevand er destilleret via en udviklet filtreringsprocess. Her smager man Pargas bedste vand.

Hotellet er placeret mellem de to strande Krioneri og Piso Krioneri og har havet som nærmeste nabo. Som gæst kan du booke din solstol på den private strand, hvis du samtidig bestiller noget fra strandbaren. Baren er åben fra tidlig morgen til sen aften, og her serveres enkle retter og salater, juice og smoothies (af lokaldyrket frugt), lokale premiumvin og champagne.

Hotellets restaurant har en stor terrasse, der breder sig ud mod havet med udsigt mod Pargas glitrende silhuet. Her serveres hjemmelavet morgenmad hver morgen med friskbagt brød, tærter og bagværk. Ved frokost og middag tilberedes lokale delikatesser, frisk fisk og skaldyr på grillen - alt lavet af hotellets prisbelønnede kok. Den græske atmosfære er fantastisk, og her er hyggeligt og afslappende.

Villa Rossa Area Boutique Beach Resort har en spændende historie. Den smukke røde hovedbygning, Villa Rossa, vender mod havet og var tidligere hjem for en rig tobaksejer og hans familie. De andre to bygninger var tidligere tobakslager og stald. De tre huse er forbundet med en frodig have, der i dag fungerer som et område til leg og aktivitet. På hotellet findes der et museum, der fortæller husets historie, samt et lille galleri for forskellige udstillinger.

Nærområdet
Parga er på mange måder Grækenlands hjerte. Med sin charme, sin smukke natur og sine fantastiske strande er det et perfekt sted for både afslapning og aktivitet. På Villa Rossa bor du nær naturen med kun et stenkast til shopping og restauranter. Start morgenen med en gåtur gennem haven, forbi olivenlundene og langs med stranden ind mod Parga centrum. Villa Rossa ligger i gåafstand fra den hyggelige havn. Her ligger tavernerne tæt, og i de smalle stræder ligger butikker side om side med hyggelige små barer.

Mod betaling
Solstole og parasoller på stranden er mod betaling (undtagen ved køb i strandbaren). Strandhåndklæder.

Måltider

Morgenmad indgår.

Værd at vide

Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 200 meter fra hotellet. Bagagen transporteres ikke. Elevator findes kun i Roseana-bygningen.

Apollo Mondo One Of A Kind
  • Unikke hoteloplevelser
  • Gennemtænkt helhed og atmosfære
  • Nøje udvalgte af Apollo
  • Altid minimum 3 stjerner