Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,3 ud af 10 baseret på 43 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,8 / 10
Service
 
9,1 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Personalets imødekommenhed og værelsets størrelse
-
Poolen var meget kold - både vores egen, hotellets udendørs og indendørs. Der var alt for få shuttlebusser og ingen muligheder for at købe lidt ind i nærheden. De burde tilbyde at man kunne forhåndsbestille en pakke med lidt vand, nødder, frugt, vin eller lignende, så der var lidt i køleskabet når man ankommer.

Bekræftet køb : 2023-10-24


9 ud af 10

+
Der er en god udsigt fra pool værelserne, dejligt med egen pool, stor terrasse. Venligt personale. Super god morgenmad, den var veltilberedt, frisk og anrette pænt. Aftensmaden var også meget god, friske råvarer alt havde en god smag, store portioner. Vi har der i uge 42 havde halvpension. VI fik forskellige menu kort hver dag, hvor vi kunne vælge imellem to forskellige forretter, salater, hovedretter og desserter.
-
Vi tænker det skulle være et voksnet hotel. Ikke et sted vi ville tage børn med. Der var ikke meget privat liv ved pool værelserne, de lå tæt med rafte hegn på terrasserne, hvilke gjorde at alle kunne høre og "se" hinanden. Vi var heldige at hotellet ikke var fuld booket.

Bekræftet køb : 2023-10-24


5 ud af 10

+
Udsigten var smuk
-
Det var ikke det hotel, vi havde booket, men vi blev flyttet til det. Vi havde booket et børnevenligt hotel, så vi manglede alle faciliteter til børn så som legeområde og opvarmet pool. Vi boede op ad en meget stejl vej og svært fremkommeligt med klapvogn

Bekræftet køb : 2023-10-24


9 ud af 10

+
Sød og imødekommende personale og dejligt stort værelse
-
Ved ikke

Bekræftet køb : 2023-10-16


6 ud af 10

+
Privat pool og flint personale
-
Det fremgik af Apollos salgstekst, at det var et femstjernet hotel, ikke kun angivet med de fem sole - men det stod skrevet i selve teksten, selvom det var 4-stjernet. Det er skuffende og vildledende markedsføring. Vi meddelte dette til Apollo, som erkendte, at det var en fejl, at de havde skrevet i selve teksten, at det var fem-stjernet, men vi fik ingen kompensation andet end et "beklager", hvilket er enormt utilfredsstillende, når det er Apollo der har lavet en fejl og solgt os et bedre produkt end det vi fik.

Bekræftet køb : 2023-10-10


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-09


8 ud af 10

+
Servicen - alle var meget hjælpsomme og smilende
-
Det var ikke et 5 stjernet hotel som i skrev, men et 4 stjernet. Maden kunne være bedre, massagen var spild af penge og det var vi flere om at mene…😏

Bekræftet køb : 2023-10-03


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-03


10 ud af 10

+
Alt var bare en skøn oplevelse😀
-

Bekræftet køb : 2023-10-02


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-02


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Sted
  • 5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

94% af gæsterne anbefaler

335 bedømmelser
Meget godt
 
237
Godt
 
67
Middel
 
22
Mindre godt
 
4
Dårligt
 
5

5 nyeste bedømmelser

24-10-2017

af oydana2017 Frederiksberg, Danmark

Salvator i Parga (Grækenland) - et anbefalelsesværdigt hotel ...

Salvator Hotel Villas & Spa er et luksus hotel med rigtig gode, store værelser med en fabelagtig udsigt til øerne i det Joniske Hav. Hotellet har en fremragende restaurant ledet af en professional køkkenchef kyndig i græsk cuisine. Han taler fremragende engelsk og fortæller gerne detaljer omkring den mad han serverer. Desuden er ejeren hele dagen til stede på hotellet klar til på engelsk at hjælpe alle med sightseeing og rådgive angående shopping og indkøb af de lokale vine. Det var en stor oplevelse at bo på hotellet i en uge og blive forkælet med service, god mad og vine, grundig rengøring samt varme, udadvendte og hjertelige medarbejdere. Jeg anbefaler stedet på det kraftigste!

 
24-10-2017

af Trine Dam K Frederiksberg, Danmark

Paradis i Parga ... på Salvator Hotel

Super hotel, fordi alt fungerede både det tekniske og det servicemæssige. Som det første blev vi budt velkommen med friskpresset appelsinsaft - lige hvad man trængte til - og derefter tjek ind. Vanvittig lækker græsk mad - ikke bare velkende travere, men mange lækre, regionale retter lavet fra grunden. Masser af grøntsager og urter. Og en kok der forklarede på engelsk, hvis man var interesseret i det. Hotellet havde alt hvad man kunne ønske sig inklusiv en fantastisk udsigt. Anbefales i den grad.

 
24-08-2014

af Loumse Aarup, Danmark

Skøn og solrig ferie og super mener derfra

Vi ankom Lørdag d.16 Aug og blev modtaget af Alexia og kortefter fik vi vores værelse med super udsigt henover Parga. Personalet var super flinke og behjælpelig og rigtigt flot hotel, med en go pool både udenfor og nedenunder i deres spa afdeling. Fantastisk morgen og aftensmad og kan anbefales til par der ønsker sig et romantiske sted at være, dog var der dog et minus og det var børn, der var en del i den periode og kunne til tide virke meget forstyrrende, hotel ville ha været endnu bedre, hvis ingen børnefamilier var der. Men ellers rigtigt tilfreds og tusind tak til Alexia, Maria, Debbie og Leonardo for et super ophold.

 
28-08-2023

af milena v

Superlativo

Struttura decisamente sopra la media , lussuoso , moderno è dotato di tutto o servizi Favolosa la reception con Noni e Dina che sin dal primo giorno ci anno accolto con dei magnifici sorrisi , accompagnato durante il soggiorno con preziosi consigli e tanta disponibilità. Abbiamo preso una Villa con piscina indipendente , favolosa, la postazione è perfetta, parcheggio interno sempre disponibile , colazione superlativa , sia dolce che salata C'è la possibilità di ordina al ristorante con servizio in camera , pulizia curata nei minimi dettagli, lussuoso Buono il rapporto qualità/prezzo Da provare

 
22-05-2024

af mkod76 Naantali, Finland

Excellent experience!

The hotel was great. When we arrived, we were immediately greeted by very friendly staff. We had a deluxe suite with a private pool. The room was really good and the terrace area very nice and cozy. The hotel was very clean. The cleaner came every day. The pool area was also clean and wonderful. The breakfast was excellent and tasty and varied daily. The hotel was also very quiet and the beds were really good. The only slightly negative thing is the location, as it is a bit far from everything and on a fairly busy road. However, the hotel had a free shuttle bus that took you to Parga a few times a day. We had a rental car, so it didn't bother us much. The hotel had free parking. The service was truly the best I have ever received in any hotel. The staff was wonderful! We will come back! I highly recommend this hotel for your holiday.