1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Parga Beach

 • • Midt på Valtosstranden
 • • Børn spiser for 1 kr.
 • • Flere små poolområder

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Indbydende hotel Parga Beach er med i vores udvalg af Apollo Mondo Selected - udvalgte hoteller af høj standard og komfort. Hotellet ligger i frodige omgivelser, og midt på den fine sandstrand i smukke Parga, hvilket er meget værdsat blandt vores gæster. Her er faciliteter som kaffe- og juicebaren Mondo Coffee, Polly & Mino Playtime, svømmeskole, børnepool og fitness - en perfekt kombination for en skøn ferieoplevelse for både par og familier!


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Dejligt hotel med flere små pools og grønne områder. Tæt på stranden og byen Parga. Yoga på stran...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Parga Beach består af flere små bygninger, der ligger spredt i den frodige have af blomster og oliventræer. Her er ingen trafik og larm, og havet er lige udenfor. Som på alle Selected-hoteller er der gratis wifi på hotellets fællesområder.

Pools og en skøn strandbeliggenhed
På Parga Beach er der tre små poolområder og én pool er en børnepool, der er der er opvarmet til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole og parasoller.

Parga Beach har den bedst tænkelige beliggenhed ved stranden midt på en skøn privat sandstrand med solstole og parasoller mod betaling. Stranden har modtaget EU's Blå Flag for sit rene vand. Gratis strandhåndklæder. Der er også muligheder for diverse vandsportsfaciliteter på stranden mod betaling (ikke i hotellets regi). Lige udenfor hotellet har du muligheden for at tage en bådtaxi ind til Parga by (ca. 2 euro pr. person og vej).

Middag med udsigt
På stranden, med udsigt over slottet og havet, ligger hotellets restaurant og bar ”Thalassa”. Restauranten serverer både buffet og a la carte. Du kan både vælge mellem traditionelle græske retter og internationale retter. Der serveres også kolde og varme drikkevarer samt snacks på stranden direkte til din solstol. Roomservice kl. 07.00-23.00 mod betaling.

Baristakaffe og familiehygge
I Apollos kaffe- og juicebar Mondo Coffee kan du nyde lidt fred og ekstra god kaffe! Baristaer fra velkendte Johan & Nyström har instrueret cafépersonalet i baristakunsten og vist hvordan man tilbereder en god specialkaffe. Her kan du købe spansk kaffe, cappuccino, latte, espresso, flere forskellige typer friskpresset juice, lokale bagværk og is med tilbehør.

Sport, træning og forkælelse
På Parga Beach er der et mindre og helt nyt træningsrum. Gratis morgenyoga fem gange om ugen og tre gratis træningshold om ugen med uddannede skandinavisktalende instruktører. Tider og aktuelt ugeprogram fås på hotellet. Hold øje med gæsteinstruktører til sommer! Fremover vil skandinavisktalende træningsinstruktører besøge hotellet med forskellige træningstimer. På hotellet er der også mulighed for at forkæle sig selv med pedicure, manicure og massage mod betaling.

I forbindelse med hotellet er der løbestier og cykelbaner. Gangstave og cykel- og løbevogne kan lånes mod depositum i receptionen. Efter en træningstime kan du besøge hotellets skønhedssalon med blandt andet massage og pedicure mod betaling.

Polly & Mino Playtime og svømmeskole
Polly & Minos legerum (Pollynesien) er et sjovt sted for alle vores små rejsende. Her kan børnene hygge sig med spil, hygge og legetøj. Og måske bliver det i netop dette legerum, man finder sine bedste ferievenner. De større børn kan finde herhen selv, mens de mindre børn kan tage mor eller far med.

Fem dage om ugen er legerummet bemandet med uddannet, skandinavisktalende personale. Så venter Polly & Mino Playtime – to timer med sjove og lærerige aktiviteter som at tegne og skattejagt. Aktiviteterne er gratis og alle børn kan være med. En aften om ugen er der minidiskotek. Der er også en nybygget legeplads på hotellet og svømmeskole med skandinavisktalende svømmeinstruktører. Læs mere om svømmeskole på Parga Beach.

Book en børnepakke
For en ekstra bekvem ferie når du rejser med mindre børn kan du forudbestille vores børnepakke med klapvogn, barnestol og tremmeseng/rejseseng i forbindelse med, at du booker din rejse. Hvis du allerede har booket din rejse, kan du gå ind via Din rejse. Det er også muligt kun at tilføje enten klapvogn, barnestol eller børneseng.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Selected-hoteller.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Når voksne tilkøber halvpension spiser børn for kun 1 kr.

Værd at vide

Dette er et Green Key-mærket hotel. Det betyder at, hotellet aktivt arbejder for at minimere sin påvirkning af miljøet og bidrage til at gøre en forskel på et miljømæssigt og socialt plan.

Afrejselufthavne-billund-københavn

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Høj kundetilfredshed
 • Mondo Coffee
 • Polly & Mino Playtime
 • Gratis fitnessrum og wifi

Løbe- og cykelruter

Her kan du tage del af vores kort over cykelruterne Long East 13 km og Long West 19 km samt de forskellige løberuter, der er 2,9 km, 4,5 km og 5,5 km.