Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,9 ud af 10 baseret på 396 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Udsigten ved morgenmads restauranten. Omgivelser med blomster/træer
-
Værelser er meget mørke, udvalg ved morgenmads buffeten.

Bekræftet køb : 2024-05-20


10 ud af 10

+
Den smukke, frodige have og beliggenheden
-
Vores terasse var for indeklemt

Bekræftet køb : 2024-05-13


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-24


9 ud af 10

+
Værelsets placering
-

Bekræftet køb : 2023-10-23


10 ud af 10

+
Hyggelig have og virkelig god morgenmad
-
Der var meget larm i restauranten. Måske man kunne opdele efter alder på børn.

Bekræftet køb : 2023-10-23


9 ud af 10

+
Den fantastiske have, at der var smukt og roligt i de mange gårdrum, og så mange træer og blomster at se og dufte til. Jeg kunne også godt lide placeringen ved stranden, og at det var bygget på en så lavmælt måde, at de faldt ind i området. Det var et dejligt sted at slappe af og lade batterierne op. Også de dage, hvor solen ikke lige bragede ned.
-
Jeg synes det er ærgerligt, at en ødelagt pooltrappe ikke bliver repareret eller spærret af. Den udgjorde en reel sikkerhedsrisiko. Også elevatoren til kælderen var ude af drift hele ugen. Hvorfor tilkalder man ikke en reparatør? Hvis man nu var dårligt gående og netop havde valgt det hotel pga. ingen trapper... Deres bordtennisbats var også helt smadrede. Mange knækket og alle uden gummibelægning. Hvis de ikke gider holde øje med eller udskifte løbende, kunne man gøre sådan at man skulle hente spil og bordtennisbats mv. i receptionen. Hvis man stod inde for lånet, passer folk nok bedre på tingene. Wifi var også noget ustabilt. Ikke godt nok nu om dage. Især ikke når en del af servicen baserer sig på at man bestiller via en app, og de så ikke modtager ordren i restauranten pga dårligt net...

Bekræftet køb : 2023-10-23


9 ud af 10

+
Beliggenhed, personalet, maden
-
Vi blev først opgraderet til et pool-værelse (205) som var et dårligt værelse. Meget lydt, lille, 99% i skygge, mod nord. Herefter fik vi et meget dejligt (billigere) værelse (134) - dog stadig meget i skyggen. Måske skulle de beskære lidt at trævegetationen? Der var meget skyggefuldt på hele matriklen.

Bekræftet køb : 2023-10-23


6 ud af 10

+
Haven
-
Alt alt for dyrt i forhold til kvalitet Skulle betale over 3000kr for enkeltværelse og børn fyldt alt for meget på fællesarealer Alle pools var lavet om til børnepools

Bekræftet køb : 2023-10-23


9 ud af 10

+
At det er delt op i små haveoaser, tæt på stranden, skønne værelser og søde personaler.
-

Bekræftet køb : 2023-10-23


7 ud af 10

+
Beliggenhed. Lave bygninger.
-
Meget larm fra børnefamilier. Ville være dejligt med områder i restaurant forbeholdt voksne.

Bekræftet køb : 2023-10-23


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

796 bedømmelser
Meget godt
 
488
Godt
 
218
Middel
 
65
Mindre godt
 
14
Dårligt
 
12

5 nyeste bedømmelser

03-03-2023

af torbeno764 Paguera, Spanien

Super strand men kedeligt område.

Beliggenhed er fin, hvis du ønsker en stille ferie på stranden, der er super fin. Området er dog meget kedeligt med meget langt til nærmeste større by. Vi droppede at leje en bil, fordi der ikke var noget vi ønskede at se i nærheden og som vi ikke kunne gå til.

 
13-08-2021

af Moskusokse København, Danmark

Et fint hotel men ikke egnet til rolig afslapning

Min kæreste og jeg har haft to uger på hotellet. Det har været et fint ophold, men der er et par ting man bør overveje, inden man tager hertil. Vi er typerne der ønsker at have en afslappende rolig ferie og det er ikke ligefrem det man får hvis man tager hertil i august i hvert fald. Det er hotel egnet til børnefamilier hvilket kom totalt bag på os. Ud fra billederne ligner det et roligt og smukt hotel som adskiller sig fra de gængse overfyldte charterhoteller - vi blev klogere🙂. Trods hotellets fire pools, er der fra klokken 11.00 ikke til at høre hvad man selv tænker. Der er larm hele dagen og det er øredøvende højt, eftersom poolområderne er placeret i små hyggelige lysninger, mellem hotellets værelser, så giver larmen en herlig genlyd. Skrig og råb er altså dejlig højt hele dagen lang. I restauranten er det om morgnen roligt, men kommer man senere end 8.30 bliver det et kaos, med børn der render rundt med ipads og larmer. Om aftenen er det endnu værre og det er uudholdeligt at spise i restauranten, som ellers har en dejlig atmosfære og udsigt. Det skyldes dels hotellet, men måske nok mere manglende hensyn fra hotellets gæster. Udover børnefamilierne som støjer, kunne man til vores store fortrydelse ikke sidde ud mod stranden hvor støjen ikke er så høj, da hele restauranten er plaget af hveps. Sidder du ud til den dejlige udsigt, skal du forberede dig på at kæmpe for din mad mod de mange plageånder der konstant sværmer omkring dig. Er du allergiker, skal du holde dig væk fra restauranten. På stranden er der en fantastisk udsigt og kommer du tidligt har du følelsen af luksus og hygge. Efter klokken 10.00 og resten af dagen er der fyldt på stranden og folk der vrimler omkring dig. Liggestolene på stranden, der tilhører hotellet koster 10 euro. Det syntes vi var urimeligt dyrt og giver ingen mening at man tager så meget for stole der tilhører det hotel man bor på. Jeg lyder som the summer grinch, men jeg tror bare at vores forventninger var helt anderledes end virkeligheden. Er du en familie med børn og elsker i hveps, larm og gang i den så er parga beach hotellet for jer. Er i derimod et par som i lang tid har drømt jer sydpå til afslapning i rolige omgivelser, så vælg et andet hotel.

 
23-10-2020

af gittefeld Fredericia, Danmark

Fantastisk hotel

Fantastisk beliggenhed. De hyggelige huse ligger i en botanisk have, gamle oliventræet, buske krydderurter og roser og der er mange små poolområder, så der er en meget rolig og afslappet atmosfære. Venligt imødekommende og hjælpsomt personale både i receptionen og i restauranten. Rengøringen både udendørs og på værelset var fin.

 
23-10-2020

af trine50 Frederiksberg, Danmark

En azurblå oase

Her kommer jeg tilbage. Fremragende service, venligst serviceminded personale, omgængelige gæster. Hyggelige værelser, lækker strand og havvandet var fortryllende. Elskede det, og kommer gerne tilbage!

 
21-10-2020

af hsbonde212 Trustrup, Danmark

Super dejligt hotel

Super dejligt hotel, og altid smilende og venligt personale, der havde ekstra arbejde pga.coronaen. Skøn beliggenhed, og gode store dobbeltværelser med gode senge. Et sted vi gerne vender tilbage til.