Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,9 ud af 10 baseret på 453 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Venligt personale og dejlige omgivelsee
-
Apollo synlighed

Bekræftet køb : 2021-10-26


10 ud af 10

+
Pool og strand området og restaurantens placering
-
Der var en del ting på værelset der gik i stykker i løbet af ugen. Men personalet var hurtige til at få tingene ordnet.

Bekræftet køb : 2021-10-26


8 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Meget fugtige værelser - sengelinned var helt fugtigt, ubehageligt følelse. Lugter af mug

Bekræftet køb : 2021-10-26


10 ud af 10

+
Beliggenhed, skønne pools, venligt personale, meget frodig og flot beplantning.
-
Opvarmet pool til voksne

Bekræftet køb : 2021-10-26


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-26


10 ud af 10

+
helt klart placeringen på den skønne strand + personalet + hotellets karakter, dvs. små selvstændige boliger omgivet af et væld af blomster, buske og træer
-
en decideret svømmepool/25 m. eller 50 m. pool, hvor der kan springes på hovedet, med vipper osv., hvor der kan svømmes baner osv.

Bekræftet køb : 2021-10-26


10 ud af 10

+
Udsigten, betjeningen og parken som resortet består af. Det er svært at nævne det allerbedste.
-
Temperaturen på værelserne er lidt svær at styre. Rummene var meget kolde og vi satte AC’en på 23 grader. Det var lidt svært at styre og larmer naturligvis om natten. Men sådan er Grækenland nok bare.

Bekræftet køb : 2021-10-25


9 ud af 10

+
Beliggenhed på stranden og I olivenparken (har det vel været en gang).
-
Variationen i udbuddet af mad kunne være bedre. Det blev hurtigt kedeligt. Vi tog til byen og spise 4 dage ud af 6 aftener. Deres musikaftener var en katastrofe - meningen var at det skulle trække folk til og lave stemning - virkeligheden var at - bortset fra meget få - satte folk sig så langt væk fra musikken som muligt og forlod restauranten hurtigere end når der ikke var musik.

Bekræftet køb : 2021-10-25


10 ud af 10

+
Helt klart beliggenheden, tæt på vandet , samt den smukke have hotellejlighederne lå i. Det var tydeligt at se at der blev brugt mange ressourcer på vedligeholdelse af haven og omgivelserne. Al det personale vi mødte var vældig søde og meget imødekommende.
-

Bekræftet køb : 2021-10-25


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-25


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

613 bedømmelser
Meget godt
 
360
Godt
 
179
Middel
 
55
Mindre godt
 
10
Dårligt
 
9

5 nyeste bedømmelser

13-08-2021

af Moskusokse København, Danmark

Et fint hotel men ikke egnet til rolig afslapning

Min kæreste og jeg har haft to uger på hotellet. Det har været et fint ophold, men der er et par ting man bør overveje, inden man tager hertil. Vi er typerne der ønsker at have en afslappende rolig ferie og det er ikke ligefrem det man får hvis man tager hertil i august i hvert fald. Det er hotel egnet til børnefamilier hvilket kom totalt bag på os. Ud fra billederne ligner det et roligt og smukt hotel som adskiller sig fra de gængse overfyldte charterhoteller - vi blev klogere🙂. Trods hotellets fire pools, er der fra klokken 11.00 ikke til at høre hvad man selv tænker. Der er larm hele dagen og det er øredøvende højt, eftersom poolområderne er placeret i små hyggelige lysninger, mellem hotellets værelser, så giver larmen en herlig genlyd. Skrig og råb er altså dejlig højt hele dagen lang. I restauranten er det om morgnen roligt, men kommer man senere end 8.30 bliver det et kaos, med børn der render rundt med ipads og larmer. Om aftenen er det endnu værre og det er uudholdeligt at spise i restauranten, som ellers har en dejlig atmosfære og udsigt. Det skyldes dels hotellet, men måske nok mere manglende hensyn fra hotellets gæster. Udover børnefamilierne som støjer, kunne man til vores store fortrydelse ikke sidde ud mod stranden hvor støjen ikke er så høj, da hele restauranten er plaget af hveps. Sidder du ud til den dejlige udsigt, skal du forberede dig på at kæmpe for din mad mod de mange plageånder der konstant sværmer omkring dig. Er du allergiker, skal du holde dig væk fra restauranten. På stranden er der en fantastisk udsigt og kommer du tidligt har du følelsen af luksus og hygge. Efter klokken 10.00 og resten af dagen er der fyldt på stranden og folk der vrimler omkring dig. Liggestolene på stranden, der tilhører hotellet koster 10 euro. Det syntes vi var urimeligt dyrt og giver ingen mening at man tager så meget for stole der tilhører det hotel man bor på. Jeg lyder som the summer grinch, men jeg tror bare at vores forventninger var helt anderledes end virkeligheden. Er du en familie med børn og elsker i hveps, larm og gang i den så er parga beach hotellet for jer. Er i derimod et par som i lang tid har drømt jer sydpå til afslapning i rolige omgivelser, så vælg et andet hotel.

 
23-10-2020

af gittefeld Fredericia, Danmark

Fantastisk hotel

Fantastisk beliggenhed. De hyggelige huse ligger i en botanisk have, gamle oliventræet, buske krydderurter og roser og der er mange små poolområder, så der er en meget rolig og afslappet atmosfære. Venligt imødekommende og hjælpsomt personale både i receptionen og i restauranten. Rengøringen både udendørs og på værelset var fin.

 
23-10-2020

af trine50 Frederiksberg, Danmark

En azurblå oase

Her kommer jeg tilbage. Fremragende service, venligst serviceminded personale, omgængelige gæster. Hyggelige værelser, lækker strand og havvandet var fortryllende. Elskede det, og kommer gerne tilbage!

 
21-10-2020

af hsbonde212 Trustrup, Danmark

Super dejligt hotel

Super dejligt hotel, og altid smilende og venligt personale, der havde ekstra arbejde pga.coronaen. Skøn beliggenhed, og gode store dobbeltværelser med gode senge. Et sted vi gerne vender tilbage til.

 
08-10-2020

af bente_cremer

Dejlig ferie på Parga Beach Resort

Har haft en super dejligt ophold på Parga Beach Resort. Der blev passet godt på os, med optimal rengøring og hensyn pga Corona. Dejligt værelse og gode omgivelser. Hotellet restaurant ligger med fantastiske udsigt over stranden og vandet..