1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Iolida Star

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
7,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Per,

+
Udsigten
-
Køkken kunne være meget bedre

Bekræftet køb : 2019-06-02


10 ud af 10

Niels Egon,
Sønder Omme

+
Beliggenhed, ro og afslappende atmusfære
-

Bekræftet køb : 2018-08-26


8 ud af 10

Pentti,
Haapavesi

+
-
Aamupalalla kaipasin kaurapuuroa.

Bekræftet køb : 2019-05-23


9 ud af 10

eija,
kokkola

+
henkilökunta ystävällistä ja palveluhaluisia
-
ranta pitäis haravoida roskista

Bekræftet køb : 2019-05-23


9 ud af 10

Maria,
Pedersöre

+
Rent och fint hotell. Morgonmålet mångsidigt och bra. Poolområdet fint. Bra med bron över vägen så att man inte behövde korsa den hårt trafikerade vägen när man skulle till stranden.
-
Stranden som hör till hotellet var jättedålig med allt för få solstolar. Endast en smal strandremsa som inte gick att använda när det blåste och vågorna sköljde över stranden.

Bekræftet køb : 2018-09-21


10 ud af 10

Pertti,
Nokia

+
Hyvä ruoka, hyvä sijaitsi, ystävällinen henkilökunta.
-

Bekræftet køb : 2018-09-01


8 ud af 10

Roberth,
Harstad

+
Grei beliggenhet, bra rom, og fin frokost.
-

Bekræftet køb : 2019-06-22


8 ud af 10

Tone,
Søgne

+
Hyggelig ansatte og veldig god mat. Rolig bassengområde
-

Bekræftet køb : 2019-06-01


9 ud af 10

Liv ,
Tromsø

+
Maten og servicen. Også beliggenhet.
-
Evt. sklie i bassengområdet.

Bekræftet køb : 2019-06-01


9 ud af 10

Ingemar,
Bamble

+
Kort veg til strand og rolig atmosfære.
-
Bedre lufting på rommene. Når vi kom tilbake på ettermiddagen luktet det ikke bra på rommet. (mugg?) Vet att noen på Iolida Beach måtte bytte leilighet pga. muggsopp. Oppvasken ble nok bare skylt. (Eggrester på kniver, skjeer og i kjele etter oppvask) Strendene var ikke bra, masse søppel og skrot, teggelsteiner lå i vannet så dette var det elendig. Solsengene var ikke rengjorte fra den ene dagen til den andre, vardet sand på senga når du forlot den så var det sand dagen etter også.

Bekræftet køb : 2019-06-01


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Sted
 • 4,5/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

84% af gæsterne anbefaler

395 bedømmelser
Meget godt
 
169
Godt
 
137
Middel
 
51
Mindre godt
 
23
Dårligt
 
16

5 nyeste bedømmelser

07-10-2018

Indlæg af TobiasJorgensen Valby, Danmark

Helt okay hotel, men med sine skavanker.

Vi var en rejsegruppe på 9 voksne + 1 barn. Mit værelse var helt i orden, stort, rent og pænt. Badeværelset var en fin størrelse og der var en fin brusekabine. Sengen synes jeg var lidt hård i det, men der var 3 størrelser puder at vælge imellem, alt efter behov, hvilket jeg ikke har set andre steder. Jeg boede selv på 1. sal, og oplevede ikke de store problemer med fugt, lugte el. lign, men flere i min rejsegruppe, der boede på stueetagen oplevede store problemer og måtte skifte værelse til 1. sal eller 2. sal for at slippe for lugtgener og fugt, samt trafikstøj. Servicen var personalet var rigtig god, og alle var rigtig flinke og hjælpsomme. Rengøringspersonalet var venlige, lavede forskellige figurer ud af håndklæder på sengene og var altid smilende, trods en lang arbejdsdag. Vi havde all-inclusive og morgenmad samt aftensmad foregik på nabokomplekset Iolida Star, hvor der var en stor spisesal med stor buffet. Spisesalen havde en væmmelig akustik, hvor man ikke kunne høre hvad man selv tænkte, fordi der var så meget støj fra alle menneskene. Maden var dog rigtig god, og de havde nyt tema hver dag (f.eks. Græsk aften, international aften, BBQ aften osv.). Frokosten foregik ved poolområdet på Iolida Beach og stedet var til at foretrække fremfor på Iolida Star. Da hotellet er opdelt i to afdelinger, hhv. Iolida Beach og Iolida Star, kunne man også vælge mellem 2 forskellige poolområder. Favoritten for alle var Iolida Beach, med et stort fint poolområde, men direkte adgang til stranden via en trappe. Mit minus ved dette område var dog at der ikke helt var solsenge nok, og folk havde tendens til at reservere uden at bruge dem. Området er stort set belagt med fliser, men de sidste 2-3 meter inden stranden er græs, og kan hurtigt blive ulækkert når man går rundt med våde fødder o.lign., havde gerne set fliser på hele området. Det andet poolområde på Iolida Star var pænere indrettet, mere moderne, men havde så også mistet sin charme, ingen musik el. lign. på dette område. Beliggenheden for hotellet var helt fint, og lå meget centralt i Agia Marina, tæt på indkøbsmuligheder, bustransport til Chania/Platanias, minigolf, taverner, shopping osv.

 
11-08-2018

Indlæg af fseerup

Dejligt hotel med rolig pool og pool bar :)

Vi havde all inclusive, og det var lidt en skuffelse. Morgenmadsbuffeten var ok, men meget ensformig, frokosten og aftenbuffeten lidt kedelig og ikke særlig varieret. Værelserne fra lidt slidte men ok. Rengøringen var god, personalet smilende og venlige, stranden og poolen var også gode. Hotellet står som 5 stjernet, men føles nu mere som 3+

 
24-07-2018

Indlæg af povlw Fredericia, Denmark

Aldrig mere Spies, aldrig mere Iolida Beach.

Vores ophold på Iolida beach kunne desværre ikke leve op til forventningerne. Vi havde købt rejsen gennem Spies, og vi havde valgt et værelse med udsigt til swimmingpool og havet, for at undgå støj fra omgivelserne. Vi fik værelse 2311, og der var udsigt til pool og hav, men også til Beach restaurantens tag med en kæmpestor emhætte-udsugning. Udsugeren startede ca. Kl. 6.30 og stoppede kl. 23.00. I den periode sad man i larm og friture lugt på vores balkon og i lejligheden, hvis ikke døren var lukket. Da værelset lå på øverste etage, sad aircondition anlægget på taget lige over lejligheden. Da det er et gammelt anlæg larmede det så meget i vores soveværelse, at vi ikke kunne sove der. Det kunne vores teenage drenge dog godt, når de kom hjem fra byen. Så de fik de gode senge i soveværelset, mens vi måtte ligge på de temmelig hårde madrasser i opholdsrummet. Da et par af personalet i beach restauranten insisterede på at spille meget høj dancemusik dagen lang, som kunne høres over hele poolområdet og hotellets strand, var der heller ingen ro i løbet af dagen. Dette fik vi dog stoppet på 3. dagen efter et par henvendelser i hotellets reception. Vi oplevede nærmest at være i et støj helvede, og det var rigtig ærgerligt, for der var mange gode ting ved hotellet. Vi havde all inclusive, og det var vi meget tilfredse med. Morgenmadsbuffeten var god, frokosten lidt kedelig og aftenbuffeten var rigtig god og varieret med nye retter hver aften. Rengøringen var god, personalet smilende og venlige, stranden og poolen var også gode. Så alt i alt kunne det have været en dejlig ferie, hvis Spies havde solgt os et værelse som svarede til det de havde lovet, og hvis hotellets barpersonale lod være med at holde diskotek dagen lang. Øv, øv, øv!

 
08-05-2018

Indlæg af Torben J

Pænt og rent.

Hotellet virkede velorganiseret. Værelserne var rene og pæne. For sol- og badegæster var det rigtigt godt med beliggenhed helt ned til stranden. Pænt store svimmingpools. Et børnevenligt hotel. Fra nogle værelser kunne der være noget trafikstøj.

 
02-09-2017

Indlæg af Irene W

Lækkert hotel - fantastisk beliggenhed

1 uge med all inclusive kan absolut anbefales Hotellet ligger helt ud til kysten - man kan vælge mellem pool og dejlig sandstrand med 20 meters afstand. Maden er dejlig - personalet meget serviceminded - fine værelser Vi vil ikke hjem herfra - er absolut et sted at besøge mere end 1 gang.