Gouves

  • • Rolige omgivelser
  • • Lang strand
  • • Hyggelig hovedgade

Apollo service

Her finder du Apollos dygtige rejseledere, som står klar til at give dig information og inspiration. Du møder rejselederne allerede i lufthavnen, og kan få fat på dem på kontoret eller døgnet rundt via servicetelefonen.

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Nyhed! Vil du have en rolig ferie i smukke omgivelser, så skal du tage til Gouves til sommer. Uanset om du rejser med eller uden børn, er her noget for alle – her findes flere smukke laguner at bade i men også en lang, og på visse steder lavvandet sandstrand. Fra Gouves er der ikke langt til Kretas største seværdighed – Knossos.

Populære hoteller Gouves

Poolområde på The Island på Kreta, Grækenland.

The Island

Fra 5.735 DKK
Hotel Marina Beach i Gouves, Kreta.

Marina Beach

Fra 5.507 DKK

Gouves Bay

Fra 4.901 DKK

Fakta om Gouves

Restauranter

Middag med græsk salat og moussaka på taverne koster ca. 80 DKK. En øl koster ca. 30-40 DKK.

Transfer

Fra Heraklions lufthavn til vores hoteller i Gouves tager det ca. 20 minutter. I visse tilfælde foregår bustransfer via byen Kokkini Chani og da kan transfertiden være lidt længere. Transfer foregår oftest uden personale fra Apollo.

Strande

Det findes en lang sandstrand i Gouves, delvist med sten- og klippebund, badesko anbefales. Ved stranden findes solstole og parasoller man kan leje. Nedenfor hotel The Island findes gratis solstole for hotellets gæster. Det findes også flere mindre laguner med mulighed for at leje solstole og parasoller. Understrøm forekommer til tider.

Hotellerne, som ligger ved stranden på Kreta, lejer området af kommunen, og derfor bliver der pålagt et ekstra gebyr for solstole og parasoller.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 18°c
maj 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 19°c
dec 16°c
8,4 ud af 10 Gouves
Vores gæsters vurdering, Baseret på 89 anmeldelser