Fakta om Agia Marina

Transfer:

Effektiv køretid fra Chanias lufthavn til hotellerne i Agia Marina er ca. 45 min. Rejsetiden varierer afhængigt af ruten, antal hotelstop og trafikken i området. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande:

De bedste sandstrande findes i Agia Marina-området. Ved kraftig vind kan understrømme forekomme langs hele kysten.

Hotellerne, som ligger ved stranden på Kreta, lejer området af kommunen, og derfor bliver der pålagt et ekstra gebyr for solstole og parasoller.

Forlystelser:

I Agia Marina findes et fåtal af restauranter, barer og caféer. I højsæsonen er det i Platanias, ca. 2 km derfra, at man finder det mere aktive natteliv.

Transport:

Gode lokalbusforbindelser fra Agia Marina til de øvrige byer på Vestkreta. Hvis man ønsker at tage mod øst, skal man ind til den store buscentral i Chania by. Langs Chaniakysten findes mange taxaer og mulighed for at leje bil, scooter og cykel. Chanias lufthavn ligger på halvøen, Akrotiri, ca. 14 km fra byen, og har ruteforbindelse til Athen. Vi anbefaler at leje bil og udforske Vestkretas mange seværdigheder og strande på egen hånd.

Sport:

En række sportsmuligheder såsom jetski, parasailing, beachvolley, m.m.

Værd at vide:

Tænk på at elektricitet er dyrt på Kreta. Aircondition mod gebyr koster ca. 7-10 euro pr dag. Det varierer dog fra hotel til hotel.