Fakta om Sunny Beach

Spis ude:

Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag ekskl. drikkevarer er ca. 130 DKK pr. person i Sunny Beach. En øl koster ca. 10 DKK.

Transfer:

Fra lufthavnen i Burgas til Sunny Beach tager det ca. 30 min. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Frem til 18. juni er der vejarbejde langs Burgaskysten hvilket påvirker transfertiden i dagtimerne. Da tager transfertiden fra lufthavnen til Obzor ca. 2 timer og 45 minutter.

Strande:

Den fantastiske strand i Sunny Beach er 6 km lang, meget bred, lavvandet og dækket af finkornet gyldent sand.

Forlystelser:

Der er et godt forlystelsesudbud i Sunny Beach. Mange barer, diskoteker og kasino. Forlystelseslivet kan virke forstyrrende i højsæsonen for nærliggende hoteller. Vandland.

Transport:

Minitog, taxi, hestevogn og mulighed for at leje cykel. Gode busforbindelser til Nessebar og Burgas. Taxi mellem Sunny Beach og Nessebar koster ca. 80 DKK.

Sport:

Forskellige sportsmuligheder som tennis, jetski, windsurfing, vandski og en stor vandpark i udkanten af Sunny Beach. Der findes også ridning, paintball og sejlads.

Betalingsmuligheder:

Kreditkort accepteres generelt ikke. EUR, USD og skandinaviske sedler kan veksles. Det er forbudt at veksle penge på gaden. Vekselkontorer/banker tager ikke imod ødelagte eller krøllede pengesedler.

Værd at vide:

- På hotellerne er det normalt, at man betaler for solstole og parasoller ved poolen.
- I de sidste to uger af maj kommer mange unge bulgarere til feriebyerne for at fejre skoleafslutning. Dette kan virke som forstyrrende.
- Fra slutningen af juni til starten af august kan der forekomme biller i store mængder. De er ganske ufarlige men kan virke generende.
Fra slutningen af juni til midten af august rejser mange unge mennesker til Sunny Beach, det gør det ekstra livligt på rejsemålet.

Areal og befolkning:

Sunny Beach er en ren ferieby med få faste indbyggere.