Fakta om Sunny Beach

Transfer:

Fra Burgas lufthavn til Sunny Beach tager det ca. 35-75 minutter (ca. 30 km) til første hotelstop. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande:

Den fantastiske strand i Sunny Beach er 6 km lang, meget bred, lavvandet og dækket af finkornet gyldent sand.

Forlystelser:

Der er et godt forlystelsesudbud i Sunny Beach. Mange barer, diskoteker og kasino. Forlystelseslivet kan virke forstyrrende i højsæsonen for nærliggende hoteller. Vandland.

Transport:

Minitog, taxi, hestevogn og mulighed for at leje cykel. Gode busforbindelser til Nessebar og Burgas. Taxi mellem Sunny Beach og Nessebar koster ca. 80 DKK.

Sport:

Forskellige sportsmuligheder som tennis, jetski, windsurfing, vandski og en stor vandpark i udkanten af Sunny Beach. Der findes også ridning, paintball og sejlads.

Værd at vide:
  • I de sidste to uger af maj kommer mange unge bulgarere til feriebyerne for at fejre skoleafslutning. Dette kan virke som forstyrrende.
  • Fra slutningen af juni til midten af august rejser mange unge mennesker til Sunny Beach, det gør det ekstra livligt på rejsemålet.
  • Fra slutningen af juni til starten af august kan der forekomme biller i store mængder. De er ganske ufarlige men kan virke generende.