Rejser til Sozopol

Sozopol er:

  • • Historisk bevaret arv og charmerende stræder
  • • Flere dejlige strande

Apollo Service Line

På rejsemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, kontakte os via telefon, sms og mail, som besvares af vores skandinavisk- og engelsktalende Apollo-personale.

Sozopol er helt sikkert en af de mest charmerende steder i Bulgarien. Byen har bevaret sin historiske arv, som synes på bygninger og mærkes i atmosfæren. Hvis du søger sol og strand, er her flere dejlige strande at vælge imellem.

Populære hoteller Sozopol


Fakta om Sozopol

Valuta

Valutaen i Bulgarien hedder bulgarske leva (BGL) Tjek aktuel dagskurs i dit pengeinstitut. Vekslingskontor og banker tager ikke imod skadede eller krøllede sedler.

Restauranter

En 2-retters middag koster ca. 80 DKK. En øl ca. 10 DKK.

Transfer

Fra Burgas lufthavn til Sozopol er der ca. 45 minutter i bus (ca. 43 km) til første hotelstop. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande

Et par små sandstrande. Stranden i Hermanite den bedste med flere faciliteter.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 6°c
feb 6°c
mar 9°c
apr 14°c
maj 19°c
jun 24°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 23°c
okt 18°c
nov 12°c
dec 8°c

Andre rejsemål Bulgarien

Sveti Vlas

Til Sveti Vlas rejser du for at nyde stille strandliv. Området er som skabt til afslapning, men vil du have mere fart og sjov, er det tæt på forlystelser og shopping i Sunny Beach.

Sunny Beach

Sunny Beach er perfekt til dig, der vil have sol og strand om dagen og fest om aftenen. Men trods det livlige natteliv byder Sunny Beach også på masser af aktiviteter for børnefamilier. Dagene flyver af sted på de lange, dejlige sandstrande, og om aftenen er der masser af restauranter at vælge mellem.

Nessebar

Syd for Sunny Beach ligger Nessebar på en halvø og tilbyder en skøn strand og et rigt forlystelsesliv. Nessebar har bevaret charmen med en ældre del, som har hyggelige brostensgader og gamle bygninger.