Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa eller i enkeltseng. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod gebyr. Køleskab. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse. Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.

Større dobbeltværelser

Dobbeltværelser med to enkeltsenge. Muligt med ekstra opredninger i sovesofa eller i enkeltseng. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Køleskab. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse. Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, heraf 2 børn.

Større superior-værelser

Superior-værelser med to enkeltsenge. Muligt med ekstra opredninger i sovesofa eller i enkeltseng. Tv med internationer kanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Køleskab. Hårtørrer. Badeværelser med bruser og toilet. Balkon eller terrasse. Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, heraf 2 børn.

Superior-værelser

Superior-værelser med to enkeltsenge. Muligt med ekstra opredninger i sovesofa eller i enkeltseng. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Køleskab. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller kun bruser og toilet. Balkon eller terrasse. Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.