PortoBay Falesia

PortoBay Falesia ligger højt over havet og her har du en vidunderlig udsigt over Algarves røde klipper. Afslappende poolområde, flere restauranter, tennis og en skøn spa.

Ugens deal!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til dette rejsemål. Gælder i afrejseperioden 20/6-31/3 2025. Book senest den 23/6 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger, men ikke grupperejser og kan ikke kombineres.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 7 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

PortoBay Falesia byder på smuk udsigt over Algarves røde klipper, dejligt poolområde og tæt på flere golfbaner.

Stort og dejligt poolområde indrammet af fyrretræer og grønne plæner. En pool og en separat børnepool. solstole og parasoller omkring poolområdet. Poolen er opvarmet om vinteren til 22 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Poolhåndklæder kan lånes. Der er også en opvarmet indendørs pool og en jacuzzi, hvor du kan slappe af i komfortable lænestole. Vil du bade i havet, ligger sandstranden lige under hotellet og her kan du gå lange ture og nyde de høje, røde klipper.

I buffetrestauranten Madeira serveres morgenmad og middag. Poolbaren serverer drinks, frokostretter og her spilles der livemusik et par aftener i ugen. I Bar Búzios kan du få en drink og nyde musik hver aften i løbet af ugen. Hotellet har også en à la carte restaurant, Il Basilico Algarve, hvor du kan spise en god middag om aftenen og nyde retter fra det italienske køkken.

I hotellets spa kan du få et øjeblik for dig selv og få en dejlig massage eller en skønhedsbehandling. Sauna, jacuzzi og tyrkisk bad - alt sammen mod betaling.

Vil du træne, har PortoBay Falesia to tennisbaner, en padlebane og en putting green, Petanquebane og legeplads.

Wifi overalt på hotellet. Skråning og trapper (136 trin) til stranden. Trapper og niveauforskelle i og uden for hotellet.

Det er 7 kilometer til Albufeira, 12 kilometer til Vilamoura og 35 kilometer til Faro Lufthavn.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Julemiddag (24/12)
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)

Alle hoteller i Albufeira

AP Adriana Beach Resort

AP Adriana Beach Resort er et skønt All Inclusive hotel, der passer til hele familien, små som store. Hotellet er stort og omgivet af græsplæner og træer. To store poolområder lavet til afslapningsferier. Du finder den dejlige strand nedenfor de smukke klipper, få skridt væk.

Epic Sana Algarve

På det luksuriøse Epic Sana Algarve hotel kan hele familien nyde store poolområder, velsmagende mad, en spa og den fine sandstrand Praia da Falésia. Bo i en 2-værelses suite og nyd den rolige og behagelige atmosfære.