Crowne Plaza Resort

På hotel Crowne Plaza Resort i Salalah strækker poolområdet sig helt fra hotellet og ned til stranden. På hotelområdet finder du flere restauranter og mange aktiviteter. Du kan teste dine evner i golf på hotellets egen 9-hullers golfbane, træne i fitnessrummet eller spille tennis.

Messerabat!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person til dette rejsemål i afrejseperioden 1/5 2024-31/3 2025.  Book senest den 25. februar 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger i perioden 19-25/2-24. Gælder ikke grupperejser og kan ikke kombineres.

Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 7 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Crowne Plaza Resort i Salalah har en skønt poolområde, der strækker sig hele vejen ned til den fine sandstrand. Tre pools, heraf en separat børnepool. Solstole, parasoller og poolhåndklæder kan lånes ved pools og strand. Poolbar, som serverer enkle retter.

I restaurant Darbat serveres morgenmadsbuffeten hver morgen samt frokost og middag. Du vælger selv, om du vil sidde indendørs eller ude på terrassen. På restaurant Al Luban serveres elegante middage og senere på aftenen er der underholdning og livemusik. Al Khareefs pub tilbyder frokost, middag og cocktails i et afslappende miljø. Ved stranden finder du den populære restaurant, Dolphin Terrazza. Her kan du vælge fra en a la carte-menu, enkle retter til frokost og skaldyr, fisk eller kødretter til middag. I hotellets lobby er der en bar, hvor der serveres kaffe og te blandt andet. Alkohol serveres på bestemte tider: lørdag-torsdag mellem 12.00-15.00 samt fra kl. 18.00-01.00. Fredag fra kl. 14.00-01.00. Natklub mod betaling torsdag-lørdag.

Gratis wifi på fællesområder. Legeplads. Gratis aktiviteter såsom bordtennis, dart og squash. Gratis fitness. Tennis mod betaling. Dykning og snorkling på stranden mod betaling. Massage mod betaling. På hotellet er der en 9-hullers par 3-golfbane, samt driving range og putting green mod betaling (inkl. udstyr). Hotellet ligger omkring 7 kilometer fra Salalah by.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive
  • Julemiddag (24/12)
  • Nytårsmiddag

All Inclusive

Ved All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet i restaurant Darbat, kl. 06.30-10.30
  • Frokostbuffet i restaurant Darbat, kl. 12.30-15.30
  • Middagsbuffet i restaurant Darbat, kl. 19.00-22.30
  • Kaffe, te, juice og vand ad libitum
  • Lokal øl, vin og alkoholdige drikkevarer serveres (med eller uden måltid) i restaurant Darbat, kl. 12.00-15.00 og 18.00-01.00 - i henhold til omansk lov

Øvrige restauranter indgår ikke i All Inclusive. Hvis du vil spise på restaurant Ocean Blue Beach House, pålægges et gebyr på OMR 15 pr. person.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Salalah

Hilton Salalah Resort

På Hilton Salalah Resort er det nemt at slappe helt af og bare nyde ferien og omgivelserne. Start dagen med en gåtur langs den lange sandstrand inden morgenmaden, og brug dagen på at slappe af ved den skønne pool eller hop i havet. Afslut dagen på nogle af hotellets restauranter med lækkert mad og en skøn atmosfære.

Fanar Hotel & Residences

På Fanar Hotel & Residences i Salalah er det ikke svært bare at slappe af og lade feriefølelsen indfinde sig. Med sin placering direkte ved Det Indiske Ocean kan du vælge mellem pool eller strand, når du skal bade. All Inclusive er inkluderet og her er der lejligheder til den store familie.

Salalah Rotana Resort

Salalah Rotana Resort er en afslappende ferieoase med den bedst tænkelige beliggenhed midt på Salalahs palmekantede, hvide sandstrand. Hotellet er bygget som en lille by med kanaler, pools og broer mellem bygningerne. Ferien her er ekstra nem med All Inclusive.

Millennium Resort Salalah

Længes du efter en afslappende og varm ferie er Millennium Resort Salalah i Oman et perfekt alternativ – her kan du forkæle din krop med sol, afslapning og skøn mad. Hotellet, som er et såkaldt dry hotel (uden alkohol), tilbyder flere pools og daglig bus til stranden.