Fanar Hotel & Residences

På Fanar Hotel & Residences i Salalah er det ikke svært bare at slappe af og lade feriefølelsen indfinde sig. Med sin placering direkte ved Det Indiske Ocean kan du vælge mellem pool eller strand, når du skal bade. All Inclusive er inkluderet og her er der lejligheder til den store familie.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer, heraf 1 barn. 3-værelses lejligheder for 4-6 personer, heraf 2 børn. 4-værelses lejligheder for 6-9 personer, heraf 3 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Fanar Hotel & Residences ligger i Marina Town med butikker, caféer og restauranter. Fra hotellet kan du nyde udsigten ud over havnens mange både. Hotellets poolområde ligger ved sandstranden, og her er to pools og en separat børnepool. Solstole og parasoller samt pool-og strandhåndklæder.

Hotellet har flere restauranter. Buffetrestauranten Al Souk serverer mad hver dag med forskellige temaer. På restaurant Breakers kan du vælge a la carte fra det mexicanske, indiske, brasilianske eller omanske køkken. Bordreservation er påkrævet i à la carte-restauranterne. Der er også en poolbar, der tilbyder enkle retter og snacks samt frisk juice og andre drikkevarer. På hotellet er der også en strandbar på hver strand, hvor du kan bestille drikkevarer og enkle retter.

Engelsktalende børneklub i hotellets regi og teenklub (12-16 år) med spillerum og forskellige aktiviteter. Legeplads. Veludstyret gratis fitness. Tennis mod betaling. Gratis bordtennis og beach volley. På hotellet er der cykler, som du gratis kan låne. Vandsportsaktiviteter på stranden mod betaling. Spa med sauna, massage og behandlinger samt et skønhedscenter mod betaling.

Gratis wifi på hele hotelområdet. Du kan låne strygejern i receptionen. Vaskeservice mod betaling. Souvenirbutik. Parkering. Til centrale Salalah er der ca. 22 km.

Når du bor på Fanar Hotel & Residences har du gratis adgang til vandlandet, som ligger ca, 1 km væk. Der er gratis transport dertil til/fra hotellet.

Ifølge omansk lov er det kun tilladt at servere alkohol søndag-torsdag kl. 12.00-15.00 og kl. 18.00-01.00 samt fredag og lørdag kl. 14.00-01.00.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive
 • Julemiddag (24/12)
 • Nytårsmiddag

All Inclusive

Ved All Inclusive indgår

 • Morgenmadsbuffet i restauranten Al Souk - Sinbad, kl. 07.00-10.30
 • Morgenmad i restauranterne Waves og Aubergine, kl. 07.00-10.30
 • Kontinental morgenmad i restauranten Al Souk - Sindbad, kl. 10.30-11.00
 • Frokostbuffet i restauranten Al Souk - Sinbad, kl. 12.30-15.00
 • Frokost i restauranterne Breakers og Waves, kl.12.30-15.00
 • Middagsbuffet i restauranten Al Souk - Sinbad, kl.18.30-22.00
 • Middag i restauranterne Aubergine, Breakers og Waves, kl.18.30-22.00
 • Snacks i restauranten Al Souk - Sinbad, kl. 23.00-01.00

Hotellet tilbyder Dine Around, hvilket betyder, at man også kan spise på søsterhotellet i Marina Town. Bordreservation er påkrævet.

Drikkevarer

 • Lokale forfriskninger som kaffe, te, juice, sodavand og vand ad libitum, kl. 07.00-23.30
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 12.00-15.00 og 18.00-23.00 lørdag til torsdag, kl. 14.00-23.30 fredag.

Bemærk at ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 13.00 på ankomstdagen til kl. 12.30 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Salalah

Crowne Plaza Resort

På hotel Crowne Plaza Resort i Salalah strækker poolområdet sig helt fra hotellet og ned til stranden. På hotelområdet finder du flere restauranter og mange aktiviteter. Du kan teste dine evner i golf på hotellets egen 9-hullers golfbane, træne i fitnessrummet eller spille tennis.

Hilton Salalah Resort

På Hilton Salalah Resort er det nemt at slappe helt af og bare nyde ferien og omgivelserne. Start dagen med en gåtur langs den lange sandstrand inden morgenmaden, og brug dagen på at slappe af ved den skønne pool eller hop i havet. Afslut dagen på nogle af hotellets restauranter med lækkert mad og en skøn atmosfære.

Salalah Rotana Resort

Salalah Rotana Resort er en afslappende ferieoase med den bedst tænkelige beliggenhed midt på Salalahs palmekantede, hvide sandstrand. Hotellet er bygget som en lille by med kanaler, pools og broer mellem bygningerne. Ferien her er ekstra nem med All Inclusive.

Millennium Resort Salalah

Længes du efter en afslappende og varm ferie er Millennium Resort Salalah i Oman et perfekt alternativ – her kan du forkæle din krop med sol, afslapning og skøn mad. Hotellet, som er et såkaldt dry hotel (uden alkohol), tilbyder flere pools og daglig bus til stranden.