Hilton Salalah Resort

På Hilton Salalah Resort er det nemt at slappe helt af og bare nyde ferien og omgivelserne. Start dagen med en gåtur langs den lange sandstrand inden morgenmaden, og brug dagen på at slappe af ved den skønne pool eller hop i havet. Afslut dagen på nogle af hotellets restauranter med lækkert mad og en skøn atmosfære.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 12 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hilton Salalah Resort ligger lige ved stranden i udkanten af Salalah. På hotellet finder du et stort og fint poolområde som kantes af høje palmer. Solstole og parasoller.

Hotellet har flere restauranter, og du kan vælge mellem arabiske og internationale retter. På Al Maha serveres der morgenmadsbuffet hver morgen, men du kan også spise frokost og middag her, mens du sidder ude på terrassen med udsigt ud over poolen. I haven finder du restaurant Sheba's, som serverer arabiske og internationale retter. Restaurant Palm Grove serverer fisk- og skaldyrsretter med arabiske og asiatiske smage til en smuk havudsigt. På pubben Mayfair vises der fodbold på tv. På Sunset Lounge kan du vælge mellem enkle retter. Pæn påklædning kræves i restauranterne til middag. Natklub et par gange om ugen mod betaling. Ifølge omansk lov er det kun tilladt at servere alkohol søndag-torsdag kl. 12.00-15.00 & 18.00-01.00 samt fredag og lørdag kl. 14.00-01.00.

Gratis wifi (hastigheden kan være langsom). Få fitness-faciliteter. Tennis mod betaling. Dykning og windsurfing mod betaling. Legeplads og børneklub i hotellets regi (engelsktalende personale). Souvenirbutik. Roomservice. Ca. 12 kilometer til Salalah Garden Mall, et område med shopping, caféer og restauranter.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Julemiddag (24/12)
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)
  • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet i restaurant Al Maha, kl. 07.00-10.00
  • Frokostbuffet i restaurant Al Maha, kl. 13.00-15.00
  • Middagsbuffet i restaurant Al Maha, kl. 19.00-22.00
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og drikkevarer ad libitum, lørdag-torsdag kl. 12.00-15.00 og 18.00-01.00 samt fredage kl. 14.00-01.00

Pæn påklædning kræves for morgenmad og frokost (shorts, t-shirt og sandaler). For middag kræves længere bukser, trøje og lukkede sko.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive starter fra kl. 14.00 på ankomstdagen og gælder frem til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Salalah

Crowne Plaza Resort

På hotel Crowne Plaza Resort i Salalah strækker poolområdet sig helt fra hotellet og ned til stranden. På hotelområdet finder du flere restauranter og mange aktiviteter. Du kan teste dine evner i golf på hotellets egen 9-hullers golfbane, træne i fitnessrummet eller spille tennis.

Fanar Hotel & Residences

På Fanar Hotel & Residences i Salalah er det ikke svært bare at slappe af og lade feriefølelsen indfinde sig. Med sin placering direkte ved Det Indiske Ocean kan du vælge mellem pool eller strand, når du skal bade. All Inclusive er inkluderet og her er der lejligheder til den store familie.

Salalah Rotana Resort

Salalah Rotana Resort er en afslappende ferieoase med den bedst tænkelige beliggenhed midt på Salalahs palmekantede, hvide sandstrand. Hotellet er bygget som en lille by med kanaler, pools og broer mellem bygningerne. Ferien her er ekstra nem med All Inclusive.

Millennium Resort Salalah

Længes du efter en afslappende og varm ferie er Millennium Resort Salalah i Oman et perfekt alternativ – her kan du forkæle din krop med sol, afslapning og skøn mad. Hotellet, som er et såkaldt dry hotel (uden alkohol), tilbyder flere pools og daglig bus til stranden.