Hilton Salalah Resort

  • • Ved den kilometerlange sandstrand
  • • Rummelige værelser
  • • All Inclusive hotel

På fantastiske Hilton Salalah Resort er det nemt at slappe helt af og bare nyde ferien og omgivelserne. Start dagen med en gåtur langs den lange sandstrand inden morgenmaden, og brug dagen på at slappe af ved den skønne pool eller hop i havet. Afslut dagen på nogle af hotellets restauranter med lækkert mad og en skøn atmosfære.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Konge ferie !
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 12 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hilton Salalah Resort ligger lige ved stranden i udkanten af Salalah. På hotellet finder du et stort og fint poolområde som kantes af høje palmer. Solstole og parasoller.

Hotellet har flere restauranter, og du kan vælge mellem arabiske og internationale retter. På Al Maha serveres der morgenmadsbuffet hver morgen, men du kan også spise frokost og middag her, mens du sidder ude på terrassen med udsigt ud over poolen. I haven finder du restaurant Sheba's, som serverer arabiske og internationale retter. Restaurant Palm Grove serverer fisk- og skaldyrsretter med arabiske og asiatiske smage til en smuk havudsigt. På pubben Mayfair vises der fodbold på tv. På Sunset Lounge kan du vælge mellem enkle retter. Pæn påklædning kræves i restauranterne til middag. Natklub et par gange om ugen mod betaling. Pæn påklædning kræves på restauranterne til middag.

Gratis wifi (hastigheden kan være langsom). Få fitness-faciliteter. Tennis mod betaling. Dykning og windsurfing mod betaling. Legeplads og børneklub i hotellets regi. Souvenirbutik. Roomservice. Ca. 12 kilometer til Salalah Garden Mall, et område med shopping, caféer og restauranter.

Måltider

All Inclusive. Nytårsmiddag.

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet i restaurant Al Maha, kl. 07.00-10.00
  • Frokostbuffet i restaurant Al Maha, kl. 13.00-15.00
  • Middagsbuffet i restaurant Al Maha, kl. 19.00-22.00
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, lørdag-torsdag kl. 12.00-15.00 og 18.00-01.00 samt fredage kl. 14.00-01.00 Pæn påklædning kræves for morgenmad og frokost (shorts, t-shirt og sandaler). For middag kræves længere bukser, trøje og lukkede sko.

Bemærk at ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive starter fra kl. 14.00 på ankomstdagen og gælder frem til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Hotellet gennemgår en renovering. Under renoveringen placeres gæsterne i værelserne i den modsatte del af bygningen for at minimere risikoen for støj.