Salalah Rotana Resort

Salalah Rotana Resort er en afslappende ferieoase med den bedst tænkelige beliggenhed midt på Salalahs palmekantede, hvide sandstrand. Hotellet er bygget som en lille by med kanaler, pools og broer mellem bygningerne. Ferien her er ekstra nem med All Inclusive.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 1-3 personer. Club-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Salalah Rotana Resort består af en hovedbygning og flere separate bygninger, hvor værelserne ligger. Hotellet er bygget i traditionel arkitektur og indretningen er præget af geometriske arabiske mønstre.

På hotellet er der 2 pools og en separat børnepool. Om vinteren er bassinerne opvarmet til mindst 22 grader. Pooltemperaturen kan falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Solstole og parasoller indgår. Hvis du vil have en pause fra solen, kan du tage en forfriskende drink i poolbaren. Hvis du længes efter havet, er det bare at træde ud på den brede, hvide strand.

På hotellet er der den internationale buffetrestaurant Saffron. Ved stranden kan du bestille tropiske cocktails, frisk juice og lettere retter på The Beach Bar & Restaurant. For kombinationen af asiatisk og vestlig mad kan du besøge middagsrestauranten Silk Road. Samtlige a la carte-restauranter er mod reservation og betaling.

Legeplads og aktiviteter for børn. Børneklub drevet i hotellets regi mod betaling. Wifi indgår på offentlige områder. Gratis tennis og fitnessrum. Cykler kan lånes. Spa, sauna, dampbad og massage mod betaling. Vaskeservice. Roomservice døgnet rundt. Hotellet ligger ca. 800 m fra Marina Town, og der er 22 km til Salalah.

Book værelser med ekstra fordele
Gæster i Club-værelserne har blandt andet mulighed for at spise morgenmad, frokost og middag på Club Rotana, Kanapeer, der serveres kolde og varme snacks på Club Roatan kl. 15.00-17.00, samt husets drikkevarer kl. 18.00-19.00. De har også adgang til VIP Laguna Beach med sodavand og juice ad libitum fra kl. 10.00 til solnedgang, samt alkoholdige drikkevarer mellem kl. 12.00-15.00. Derudover er der separat ind-/udcheckning, højhastigheds wifi og 25 % rabat på spabehandlinger.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive
 • Julemiddag (24/12)
 • Nytårsmiddag

All Inclusive

Ved All Inclusive indgår

 • Morgenmadsbuffet i restauranten Saffron, kl. 07.00-10.30
 • Kontinental morgenmad i restauranten Saffron, kl. 10.30-11.00
 • Frokostbuffet i restauranten Saffron, kl. 12.30-15.00
 • Frokost i restauranten Beach, kl. 12.30-15.00
 • Snacks i restauranten Beach, kl. 16.00-17.00
 • Middagsbuffet i restauranten Saffron, kl. 18.30-22.00
 • Middag i restauranten Beach, kl. 19.00-22.00
 • Sodavand, juice og te i Saffron, The Beach bar og Coco Schack, kl. 10.30-23.00
 • Øl, vin og lokale drikkevarer ifølge omansk lovgivning, lørdag-torsdag kl. 12.00-15.00 & 18.00-01.00 samt fredag kl. 14.00-01.00 i Saffron, The Beach bar og Coco Schack. All Inclusive gælder ikke alkoholdige drikkevarer efter kl. 23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Salalah

Crowne Plaza Resort

På hotel Crowne Plaza Resort i Salalah strækker poolområdet sig helt fra hotellet og ned til stranden. På hotelområdet finder du flere restauranter og mange aktiviteter. Du kan teste dine evner i golf på hotellets egen 9-hullers golfbane, træne i fitnessrummet eller spille tennis.

Hilton Salalah Resort

På Hilton Salalah Resort er det nemt at slappe helt af og bare nyde ferien og omgivelserne. Start dagen med en gåtur langs den lange sandstrand inden morgenmaden, og brug dagen på at slappe af ved den skønne pool eller hop i havet. Afslut dagen på nogle af hotellets restauranter med lækkert mad og en skøn atmosfære.

Fanar Hotel & Residences

På Fanar Hotel & Residences i Salalah er det ikke svært bare at slappe af og lade feriefølelsen indfinde sig. Med sin placering direkte ved Det Indiske Ocean kan du vælge mellem pool eller strand, når du skal bade. All Inclusive er inkluderet og her er der lejligheder til den store familie.

Millennium Resort Salalah

Længes du efter en afslappende og varm ferie er Millennium Resort Salalah i Oman et perfekt alternativ – her kan du forkæle din krop med sol, afslapning og skøn mad. Hotellet, som er et såkaldt dry hotel (uden alkohol), tilbyder flere pools og daglig bus til stranden.