Millennium Resort Salalah

Længes du efter en afslappende og varm ferie er Millennium Resort Salalah i Oman et perfekt alternativ – her kan du forkæle din krop med sol, afslapning og skøn mad. Hotellet, som er et såkaldt dry hotel (uden alkohol), tilbyder flere pools og daglig bus til stranden.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 5 km
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Millennium Resort Salalah er en rolig oase, nord for det centrale Salalah. På hotellets store poolområde er der en pool med en swim-up bar, en børnepool, en lazy river og en legeplads for børnene. Nyd skyggen under en parasol i en solstol. Hotellets shuttlebus tager dig til stranden og hotellets egen beach club, hvor du kan spise frokost, drikke alkoholfri drinks og slappe af i solen.

På hotellets buffetrestaurant starter dagen med en stor morgenmadsbuffet med et stort og sundt udvalg, og du kan både spise udendørs eller indendørs. Til både morgenmad, frokost og middag tilbyder Restaurant Taybat spændende mad fra alle verdens hjørner, her er desuden frisk frugt og grøntsagsjuice. Her er også en à la carte-restauranter og en café, hvor du som Apollo-gæst får 20% rabat på prisen. A la carte-restauranten ligger oppe på taget, og har en sky-grill, der serverer lokal omansk mad.

På hotellets spa kan du forkæle dig selv med en behandling, nyde en svømmetur i ferskvandspoolen eller gå i skønhedssalonen mod betaling. Gratis sauna og dampbad. Fitnessrum for den aktive. Indendørs pool og jacuzzi kun for kvinder.

De yngste gæster kan lege i hotellets børneklub (engelsktalende personale). Du er nær seværdigheder som Mirbat Village, Lost City of Ubar og souken Al Haffa. Der er 3 kilometer til centrum (den nærmeste souk). Daglig shuttlebus til stranden, ca. 5 kilometer herfra. Roomservice døgnet rundt. Vaskeservice mod betaling.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Julemiddag 24/12
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension
  • Soft All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af Soft All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet på restaurant Taybat, kl. 07.00-10.30
  • Frokostbuffet eller fra menu på restaurant Taybat, kl. 12.30-15.00
  • Middagsbuffet eller fra menu på restaurant Taybat, kl. 19.00-22.30
  • Snacks i Zest Café og i Beach Club, kl. 10.00-12.00 og 15.00-17.00
  • Forfriskninger, kaffe, te, vand, juice og mocktails ad libitum, kl. 11.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 14.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Salalah

Crowne Plaza Resort

På hotel Crowne Plaza Resort i Salalah strækker poolområdet sig helt fra hotellet og ned til stranden. På hotelområdet finder du flere restauranter og mange aktiviteter. Du kan teste dine evner i golf på hotellets egen 9-hullers golfbane, træne i fitnessrummet eller spille tennis.

Hilton Salalah Resort

På Hilton Salalah Resort er det nemt at slappe helt af og bare nyde ferien og omgivelserne. Start dagen med en gåtur langs den lange sandstrand inden morgenmaden, og brug dagen på at slappe af ved den skønne pool eller hop i havet. Afslut dagen på nogle af hotellets restauranter med lækkert mad og en skøn atmosfære.

Fanar Hotel & Residences

På Fanar Hotel & Residences i Salalah er det ikke svært bare at slappe af og lade feriefølelsen indfinde sig. Med sin placering direkte ved Det Indiske Ocean kan du vælge mellem pool eller strand, når du skal bade. All Inclusive er inkluderet og her er der lejligheder til den store familie.

Salalah Rotana Resort

Salalah Rotana Resort er en afslappende ferieoase med den bedst tænkelige beliggenhed midt på Salalahs palmekantede, hvide sandstrand. Hotellet er bygget som en lille by med kanaler, pools og broer mellem bygningerne. Ferien her er ekstra nem med All Inclusive.