Deluxe-værelser

Deluxe-værelser med terasse, nogle er tæt på stranden. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab - en flaske vand inkluderet. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og bruser. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Deluxe-værelser Unique

Deluxe-værelser med terasse, nogle er tættest på havet. En dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab - en flaske vand inkluderet. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 70 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Deluxe-værelser Unique med privat pool

Deluxe-værelser Unique med terrasse og en lavvandet privat pool. På terrassen er der yderligere to komfortable stole. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab - en flaske vand inkluderet. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse der er delvist åbent mod himlen med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 70 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser i bungalow

Dobbeltværelser i bungalow med terrasse. Værelserne står på pæle i havet og på terrassen er der loungesofa og stige ned i havet. En dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab - en flaske vand inkluderet. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 54 kvm.
Antal personer: 3 personer.

Dobbeltværelser i bungalow med privat pool

Dobbeltværelser i bungalow med terrasse og lavvandet privat pool. Værelserne er på pæle i havet og på terrassen er der en lounge sofa og der er trappe ned i poolen og en stige ned i havet. En dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab - en flaske vand inkluderet. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 54 kvm.
Antal personer: 2-3 personer, heraf 1 barn.

Watervilla med privat pool

Watervilla med terrasse og en mere lavvandet privat pool. Villaen ligger på pæle i havet og har terrasse med stole og bord, bred solseng, trappe ned i poolen og trappe ned i havet. En dobbeltseng. Mulighed forekstra opredning i fold ud-seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab - en flaske vand inkluderet. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 74 kvm.
Antal personer: 2-3 personer, heraf 1 barn.