2-værelses villa med privat pool

2-værelses villa, eller Sunset Water Villa, som hotellet kalder dem, har en privat infinity pool og som navnet antyder er der en fantastisk solnedgang udsigt fra villaen. Villaerne ligger ved vandet og giver dig direkte adgang til havet. På trædækket er der hængekøje, solstole, bord og stole og en trappe ned i havet. En dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofaen. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar mod betaling. En vandflaske om dagen er inkluderet. El-kedel samt kaffe/te. Nespresso kaffemaskine. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse som er delvist udendørs med badekar, bruser og toilet. Hver villa har også 2 cykler til brug i området.

Værelsesstørrelse: Ca. 135 kvm.
Antal personer: 2-3 personer

Seafront Villa med privat pool

Seafront Villa, eller Beach Villa som hotellet kalder dem, har en har en indhegnet terrasse med privat pool og ligger kun få skridt fra stranden. På terrassen er der lounge sofa, bruser og solstole. Solstole er også tilgængelige på stranden. Niveauforskelle mellem soveværelsesdelen og stuedelen med få trin. En dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofaen. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel samt kaffe/te. Kaffemaskine Nespresso. Tv med internationale kanaler. Badeværelse, der er delvist åbent til træterrasse med fritstående badekar, separat bruseniche og separat toilet. Hver villa har også 2 cykler til brug i området.

Værelsesstørrelse: Ca. 200 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Water Villa med privat pool

Water Villa, eller Sunrise Water Villa, som hotellet kalder dem, har en privat infinity pool og som navnet antyder er der en fantastisk udsigt over solopgangen fra villaen. Villaerne ligger på vandet og giver dig direkte adgang til havet fra en stige fra trædækket. På trædækket er der hængekøje, solstole samt borde og stole. En dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofaen. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel samt kaffe/te. Kaffemaskine Nespresso. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse der er delvist udendørs med separat badekar, bruser og toilet. Hver villa har også 2 cykler til brug i området.

Værelsesstørrelse: Ca. 135 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.