Deluxe-værelse i bungalow

Deluxe-værelser i bungalow med privat pool, beliggende på stranden, som hotellet kalder Beach Deluxe Villas. Stor terrasse med sofa, bord og stole, solstole og privat pool. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa og i fold-ud seng. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. En flaske vand om dagen er inkluderet. El-kedel samt kaffe/te. Kaffemaskine Nespresso. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 122 kvm.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Seafront Villa

Seafront Villa som hotellet kalder Beach Villas beliggende på stranden. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. En flaske vand om dagen er inkluderet. El-kedel samt kaffe/te. Kaffemaskine Nespresso. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 122 kvm.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Seafront Villa med privat pool

Seafront Villa med privat pool, som hotellet kalder Beach Villas, beliggende ved stranden. På den indhegnede terrasse er der en lille lavvandet pool og bruser. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. En flaske vand om dagen er inkluderet. El-kedel samt kaffe/te. Kaffemaskine Nespresso. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 122 kvm.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn .

Water Villa med privat pool

Water Villa med privat pool. På terrassen er der privat pool, sofa, bord og stole, solstole og en trappe ned til havet. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. En flaske vand om dagen er inkluderet. Minibar. El-kedel samt kaffe/te. Kaffemaskine Nespresso. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 150 kvm.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Water Villa Superior

Water Villa Superior, som hotellet kalder Ocean Villas, med terrasse med privat pool og havudsigt. På terrassen er der loungemøbler, borde og stole, solstole og en trappe ned til havet. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. En flaske vand om dagen er inkluderet. Kaffemaskine Nespresso. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med separat badekar, bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 180 kvm.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.