Villa Anchor

Villa Anchor er et dejligt hotel i Baska Voda med kun 12 lejligheder. Hotellet ligger lige ved havnen og strandpromenaden med et pulserende folkeliv, og der er flere fine stenstrande i gåafstand. Lej gerne en cykel og oplev omgivelserne, tag på markeder og nyd god mad og drikke.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-3 personer eller 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Flot lille lejlighed med alt hvad man skal bruge på en ferie.
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Villa Anchor ligger midt i byen og i gåafstand til stranden Nikolina. Lige nord for centrum finder du yderligere to perler, Ikovac Beach og Podluka Beach.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Receptionen er åben kl. 08.00-11.00. Hotellet udlejer cykler. Trafikeret vej skal krydses for at komme til stranden.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Baska Voda

Noemia Resort

Noemia Resort tilbyder moderne 2-værelses lejligheder i rolige omgivelser i Baska Vodas udkant. Dagene tilbringer du med fordel ved hotellets pool eller også tager du en lejet bil og kører til en smuk badebugt eller rullestensstrand. Om aftenen er strandpromenaden i Baska Voda et must – restauranter og barer ligger på rad og række og aftenen slutter med en fantastisk solnedgang.

Dijana

Lejlighedshotellet Dijana har en rolig men stadig central beliggenhed i hyggelige Baska Voda. Fra hotellet har du en smuk udsigt over havet. Lejlighederne er lyse og moderne, og her findes et fint lille poolområdet. Der er kun få minutter til fods til rullestensstranden og strandpromenaden med barer og restauranter.

Anna Noemia

Med sin beliggenhed ved Baska Vodas rullestensstrand har Hotel Anna Noemia en perfekt beliggenhed. Her bor du i moderne og veludstyrede lejligheder og har gåafstand til den hyggelige havnepromenade med mange restauranter og barer. Hvis du vil opleve mere af Kroatien, ligger der flere charmerende byer langs med kysten.

Noemia Hotel

Noemia Hotel er en perle i hjertet af Baska Voda og kun en kort gåtur fra den fine stenstrand og det krystalklare vand. Her bor du i stilfulde værelser, med gåafstand til den hyggelige strandpromenade og hvad byen har at byde på. Hotellet har også et lille poolområde og en restaurant.