Anna Noemia

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Med sin beliggenhed ved Baska Vodas rullestensstrand har Hotel Anna Noemia en perfekt beliggenhed. Her bor du i moderne og veludstyrede lejligheder og har gåafstand til den hyggelige havnepromenade med mange restauranter og barer. Hvis du vil opleve mere af Kroatien, ligger der flere charmerende byer langs med kysten.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 1-værelses lejligheder i etage for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Super dejlig lejlighed med udsigt til pool og havet. Fin altan Al personale var utrolig søde og i...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 11 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Anna Noemia ligger lige ved den fine rullestensstrand i Baska Voda med krystalklart vand. Hvis du foretrækker at bade i en pool, kan du finde hotellets pool oppe på taget med skøn udsigt, delvist over havet.

Ved poolen er der få solstole og parasoller. Poolhåndklæder ved ankomst. Ved stranden er der solstole og parasoller at leje mod betaling.

Receptionen er åben kl. 08.00-22.00. Der findes et begrænset antal parkeringspladser ved hotellet, mod betaling.

Trapper og niveauforskelle inden for hotellet, til stranden og omgivelserne.
På grund af problemer med plads til de store busser på vejene, skal gæsterne skifte fra den store transferbus til en minibus på et opsamlingssted, normalt på Hotel Noemia Resort eller Horizont i Baska Voda for endelig at nå Anna Noemia. Det gælder både ankomst og afrejse.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Baska Voda

Noemia Resort

Noemia Resort tilbyder moderne 2-værelses lejligheder i rolige omgivelser i Baska Vodas udkant. Dagene tilbringer du med fordel ved hotellets pool eller også tager du en lejet bil og kører til en smuk badebugt eller rullestensstrand. Om aftenen er strandpromenaden i Baska Voda et must – restauranter og barer ligger på rad og række og aftenen slutter med en fantastisk solnedgang.

Dijana

Lejlighedshotellet Dijana har en rolig men stadig central beliggenhed i hyggelige Baska Voda. Fra hotellet har du en smuk udsigt over havet. Lejlighederne er lyse og moderne, og her findes et fint lille poolområdet. Der er kun få minutter til fods til rullestensstranden og strandpromenaden med barer og restauranter.

Noemia Hotel

Noemia Hotel er en perle i hjertet af Baska Voda og kun en kort gåtur fra den fine stenstrand og det krystalklare vand. Her bor du i stilfulde værelser, med gåafstand til den hyggelige strandpromenade og hvad byen har at byde på. Hotellet har også et lille poolområde og en restaurant.

Villa Anchor

Villa Anchor er et dejligt hotel i Baska Voda med kun 12 lejligheder. Hotellet ligger lige ved havnen og strandpromenaden med et pulserende folkeliv, og der er flere fine stenstrande i gåafstand. Lej gerne en cykel og oplev omgivelserne, tag på markeder og nyd god mad og drikke.