Dijana

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Lejlighedshotellet Dijana har en rolig men stadig central beliggenhed i hyggelige Baska Voda. Fra hotellet har du en smuk udsigt over havet. Lejlighederne er lyse og moderne, og her findes et fint lille poolområdet. Der er kun få minutter til fods til rullestensstranden og strandpromenaden med barer og restauranter.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn. Mindre 2-værelses lejligheder for 1-3 personer. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Den fantastiske rengøring
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 4 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Dijana er en villa, som ligger i et roligt og centralt område af Baska Voda. Her findes et poolområde med en lille pool samt solstole.

Gratis wifi. Reception der er åben kl. 08.00-11.00. Cykeludlejning. Parkering mod forespørgsel.

Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 100 meter fra hotellet, bagagen transporteres ikke.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Baska Voda

Noemia Resort

Noemia Resort tilbyder moderne 2-værelses lejligheder i rolige omgivelser i Baska Vodas udkant. Dagene tilbringer du med fordel ved hotellets pool eller også tager du en lejet bil og kører til en smuk badebugt eller rullestensstrand. Om aftenen er strandpromenaden i Baska Voda et must – restauranter og barer ligger på rad og række og aftenen slutter med en fantastisk solnedgang.

Anna Noemia

Med sin beliggenhed ved Baska Vodas rullestensstrand har Hotel Anna Noemia en perfekt beliggenhed. Her bor du i moderne og veludstyrede lejligheder og har gåafstand til den hyggelige havnepromenade med mange restauranter og barer. Hvis du vil opleve mere af Kroatien, ligger der flere charmerende byer langs med kysten.

Villa Anchor

Villa Anchor er et dejligt lejlighedshotel i Baska Voda med kun 12 lejligheder. Hotellet ligger lige ved havnen og strandpromenaden med et pulserende folkeliv, og der er flere fine stenstrande i gåafstand. Lej gerne en cykel og oplev omgivelserne, tag på markeder og nyd god mad og drikke.