Noemia Resort

  • • Moderne lejlighedshotel
  • • Pool med børnesektion
  • • Rolige omgivelser
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Noemia Resort tilbyder moderne 2-værelses lejligheder i rolige omgivelser i Baska Vodas udkant. Dagene tilbringer du med fordel ved hotellets pool eller også tager du en lejet bil og kører til en smuk badebugt eller rullestensstrand. Om aftenen er strandpromenaden i Baska Voda et must – restauranter og barer ligger på rad og række og aftenen slutter med en fantastisk solnedgang.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Muligheden for selv at kunne lave mad.
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotellet Noemia Resort består af tre mindre bygninger og ligger i rolige omgivelser i udkanten af Baska Voda. Hver bygning rummer tolv lejligheder, og i kælderen er der et lille fitnessrum samt garage som er gratis. Hotellet har et poolområde, hvor poolen har børnesektion samt solstole og parasoller. Ved behov er poolen opvarmet mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Poolbar. Baska Vodas gode rullestensstrand er en kort gåtur herfra.

Reception som er åben døgnet rundt. Gratis wifi på fællesområder. Spillerum med bordtennis, fodbold, dart og et Playstation hjørne. Fodboldbane i nærheden hvor der kan være støj fra ved kampe. I nærheden af hotellet ligger et supermarked. Vil du tage lokalbussen til nærliggende byer, er busstoppestedet 100 meter fra hotellet. Hvis du lejer bil, findes der ladestationer til el-biler på hotellet. Langs Baska Vodas hyggelige strandpromenade er der et godt udvalg af restauranter og barer.

Måltider

Ingen måltider indgår.