Noemia Resort

  • • Moderne lejlighedshotel
  • • Pool med børnesektion
  • • Rolige omgivelser
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Noemia Resort tilbyder moderne 2-værelses lejligheder i rolige omgivelser i Baska Vodas udkant. Dagene tilbringer du med fordel ved hotellets pool eller også tager du en lejet bil og kører til en smuk badebugt eller rullestensstrand. Om aftenen er strandpromenaden i Baska Voda et must – restauranter og barer ligger på rad og række og aftenen slutter med en fantastisk solnedgang.

Ugens deal - KROATIEN

Book senest den 8/8 og få 500,- rabat pr. person i ordinær seng på rejser til Kroatien. Gælder fly+hotel og kun nybookinger. Gælder ikke grupperejser. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. 


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Følte vi fik utrolig meget for pengene
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotellet Noemia Resort består af tre mindre bygninger og ligger i rolige omgivelser i udkanten af Baska Voda. Hver bygning rummer tolv lejligheder og i kælderen er der et lille fitness samt garage som er gratis. Hotellet har et poolområde med børnesektion og poolbar. Solstole og parasoller. Baska Vodas gode rullestensstrand er en kort gåtur herfra.

Reception som er åben døgnet rundt. Gratis wifi på fællesområder. Fodboldbane i nærheden hvor der kan være støj fra ved kampe. I nærheden af hotellet ligger et supermarked. Vil du tage lokalbussen til nærliggende byer er busstoppestedet 100 meter fra hotellet. Langs Baska Vodas hyggelige strandpromenade er der et godt udvalg af restauranter og barer.

Måltider

Ingen.