Baska Voda

  • • Rolig atmosfære
  • • Dejlig strandpromenade
  • • Skønne udflugter

Apollo Service

På rejsemål med Apollo Service findes Apollos skandinavisktalende rejseledere på rejsemålet. Vi tilbyder desuden service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-mail, hvor du kan få praktisk information, tips til udflugter, billeje og meget mere. Læs mere på det respektive rejsemål om hvornår Apollo Service tilbydes.

Ved foden af bjergmassivet Biokovo, lige ned til havet ligger Baška Voda - et guldkorn for alle, som ønsker ro på ferien men stadig have adgang til strande, restauranter og shopping. Her findes desuden en lang skøn strandpromenade, der er hyggelig til en gåtur i solnedgangen.

Ugens deal!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til dette rejsemål. Gælder i afrejseperioden 1/7-27/9 2025. Book senest den 30/6 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger, men ikke grupperejser og kan ikke kombineres.


Fakta om Baska Voda

Restauranter

Der er masser af restauranter. De pænere ligger inde i byen, mens de lidt simplere ligger på strandpromenaden. Oppe i bjergene bag byen ligger nogle rigtigt gode restauranter.

Transfer

Transfer fra lufthavnen i Split til Baska Voda ca. 1 time og 15 minutter. Transfertiden kan være betydeligt længere i højsæsonen pga. trafikken. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande

Smalle rullestensstrande, badeklipper og krystalklart vand.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 9°c
feb 10°c
mar 13°c
apr 17°c
maj 21°c
jun 25°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 24°c
okt 19°c
nov 15°c
dec 11°c
9,2 ud af 10 Baska Voda
Vores gæsters vurdering, Baseret på 591 anmeldelser

Andre byer Makarska Riviera

Podgora

Podgora er en hyggelig lille by, der byder alle besøgende velkommen med åbne arme. Her kan du slappe af på den kilometerlange stenstrand og nyde god mad på byens restauranter. Navnet Podgora betyder bogstaveligt talt "under bjerget", og dets placering ved foden af det imponerende bjergmassiv Biokovo giver en kraftfuld oplevelse, så glem ikke at medbringe dit kamera!

Tucepi

Rejs til Tučepi, en malerisk kystby i Kroatien, der lokker med dejlige strande, krystalklart vand og en afslappende atmosfære. Her venter blandt andet en af Makarska Rivieras fineste strande, den flere kilometer lange strand med rullesten lokker med svømning i krystalklart vand og afslapning i pinjetræernes behagelige skygge. Udover at nyde dage fyldt med sol og svømning i Adriaterhavet, kan du benytte lejligheden til at udforske Tučepis spændende historie og rige kulturliv.

Makarska

På en rejse til Makarska kan du opleve en hyggelig havneby, som er centrum for turister på Makarska Riviera. Her er fine strande, god mad og en spændende historie i en by, der har meget at fortælle.