Bluesun Elaphusa

Familiehotellet Bluesun Elaphusa ligger i Bol på den populære ferieø Brač i Kroatien. Det store poolområde har pools for både store og små, og i den hyggelige poolbar kan du slappe af med noget køligt at drikke. Gå ikke glip af hotellets fine spaafdeling, som tilbyder skønne behandlinger og massage.

Børn spiser for 0,-

På dette hotel spiser børn for 0,-, når mindst en voksen tilkøber et måltid, som fx morgenmad, halvpension, helpension eller All Inclusive. Tilbuddet gælder med ankomst til dette hotel i hele sommeren 2024.

Pension/måltidet skal tilføjes i bookingen for at gælde.

Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Hyggeligt sted og god beliggenhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 75 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Bluesun Elaphusa er et fint hotel beliggende i hyggelige omgivelse med pinjetræer og nær stranden, Zlatni Rat. Her findes stort poolområde med separat børnepool, poolbar, solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod depositum.

Buffetrestauranten serverer morgenmad og middag. A la carte-restauranten Tavern Vallum ligger i hotellets kælderetage og har en atmosfære, der minder om romertiden. Her serveres dalmatiske specialiteter til middagstid. Om aftenen serveres der romantiske middage til hyggelig livemusik. Der findes også flere barer.

Bluesun Elaphusa består af 4 bygninger. Stort og flot wellnesscenter med fitness-faciliteter, indendørs pool med saltvand, jacuzzi, sauna og massage (mod betaling).

Gratis wifi på fællesområder. Bowlinghal mod betaling. Mulighed for vandsportsaktiviteter og tennis nær hotellet (ikke i hotellets regi). Lyd fra natklubben og aftenunderholdningen kan virke forstyrrende i visse værelser. Stejl bakke ned til stranden.

Udendørs parkeringsplads mod betaling.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Når voksne tilkøber halvpension, spiser børn (2-11 år) gratis.

Alle hoteller i Brac

Zlatni Rat Beach

Zlatni Rat Beach ligger direkte ovenfor den smukke Zlatni Rat strand af samme navn. Hotellet er velegnet til dem, der ønsker at starte dagen med en gåtur i skyggen af fyrretræerne og nærhed til Kroatiens måske mest fotograferede, populære og smukke strand - Zlatni Rat. Hotellet har fine deluxe-værelser.

Bluesun Borak

Bluesun Borak ligger mellem fyrretræer hvor du får et glimt af havet mellem grenene. Hotellet ligger mellem Kroatiens mest fotograferede strand, Zlatni Rat, og den hyggelige by Bol, hvor der ligger smalle gader og havnen. Kun strandpromenaden adskiller hotellet fra stenstranden, og der venter dig afslappende dage ved poolen, gåture og en kop kaffe i træernes skygge og måske en forfriskende dukkert i Kroatiens krystalklare vand.

Bluesun Holiday Village Bonaca

Bluesun Holiday Village Bonaca ligger i udkanten af Bol på øen Brac en kort gåtur fra den berømte og smukke strand Zlatni Rat. Et perfekt hotel for hele familien med et stort poolområde, hvor børnene har deres egen børnepool til sjove vandlege og fuld forplejning inklusive drikkevarer og is til børnene!