Zlatni Rat Beach

Zlatni Rat Beach ligger direkte ovenfor den smukke Zlatni Rat strand af samme navn. Hotellet er velegnet til dem, der ønsker at starte dagen med en gåtur i skyggen af fyrretræerne og nærhed til Kroatiens måske mest fotograferede, populære og smukke strand - Zlatni Rat. Hotellet har fine deluxe-værelser og 2-værelses lejligheder.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder deluxe for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 1,8 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Fra hotellet har du en dejlig gåtur under fyrretræerne til Bol, hvor man kan spise på en hyggelig restaurant. Gåturen er også velegnet til en forfriskende morgenvandring og hvorfor ikke afslutte den med en svømmetur fra den berømte strand.

Poolhåndklæder er tilgængelige på værelset/lejligheden. Restaurant med bar, der serverer morgenmadsbuffet og frokost og aftensmad som à la carte.

Gratis wifi på hele hotellet. Strygejern og strygebræt kan lånes i receptionen. Parkering mod betaling.

Lej gerne en bil og udforsk øen Brac med dens lavendel-, mandel- og figenplantager. Der er en katamaran fra Bol til Split, sejlturen tager cirka 1 time én vej. Vi anbefaler, at du overnatter i Split og oplever den smukke by.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Morgenmaden serveres kl. 08.00-11.00

Alle hoteller i Brac

Villa Dzamonja

Villa Dzamonja er et godt familieejet lejlighedshotel, hvor du bor omgivet af oliventræer, pinjetræer og med havet lige udenfor døren. Her bor du i indbydende lejligheder og passer dig selv, ingen måltider er inkluderet, men du kan tilkøbe morgenmad. Der er blot en kort gåtur til restauranter, butikker og nattelivet i Bol.

Bluesun Elaphusa

Familiehotellet Bluesun Elaphusa ligger i Bol på den populære ferieø Brač i Kroatien. Det store poolområde har pools for både store og små, og i den hyggelige poolbar kan du slappe af med noget køligt at drikke. Gå ikke glip af hotellets fine spaafdeling, som tilbyder skønne behandlinger og massage.

Bluesun Borak

Bluesun Borak ligger mellem fyrretræer hvor du får et glimt af havet mellem grenene. Hotellet ligger mellem Kroatiens mest fotograferede strand, Zlatni Rat, og den hyggelige by Bol, hvor der ligger smalle gader og havnen. Kun strandpromenaden adskiller hotellet fra stenstranden, og der venter dig afslappende dage ved poolen, gåture og en kop kaffe i træernes skygge og måske en forfriskende dukkert i Kroatiens krystalklare vand.

Grand Hotel View

Grand Hotel View er et pænt hotel med en smuk udsigt over havet. Hotellet har et dejligt poolområde med flere pools, herunder en opvarmet kombineret udendørs og indendørs pool. Slap af i hotellets spa og bo på gode og komfortable værelser.