Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 27 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,7 / 10
Service
 
8,3 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Hyggeligt sted og god beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2023-08-06


6 ud af 10

+
Der var fitness
-
Begge vores værelser myldrede med myrer - selv i sengen var der myrer. På det ene badeværelse løb der vand ud på gulvet (fra bunden af toilettet) når man trak ud.

Bekræftet køb : 2023-07-23


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

1040 bedømmelser
Meget godt
 
471
Godt
 
388
Middel
 
118
Mindre godt
 
35
Dårligt
 
29

5 nyeste bedømmelser

23-09-2018

af Kenneth982 Frederiksberg, Danmark

Udenfor hvis man ikke er fransk

Hotellet og personale er helt fantastiske meget hjælpsomme i receptionen, og selvom jeg misforstod konceptet med all inklusiv var der ikke nogen sur mine over jeg alligevel ikke ville have all inklusive dejlig oplevelse vores værelse i D bygningen etage 1 er super fantastisk. Det eneste minus er, at star tour/ tui ikke har guider her på hotellet som er skandinaviske til et velkomstmøde. Der synd og det underholdning team/entertainment team synd de kun taler Fransk det er ikke alle der kan Fransk så kan man godt føle sig lidt udenfor. Rejser meget til Tyrkiet og deres entertainment team præsentere på Engelsk - Russisk - Tysk - Fransk og Hollandsk der føler man at man fatter hvad der sker. Det er synd at man ikke føler man må være med.

 
13-07-2016

af Hetlandish København, Danmark

Fantastisk sted, men fransk Ibiza stemning ved poolen!

Vi har været 6 dage på Elaphusa. Hotellet ligger 10 min. gang fra den berømte og smukke strand Zlatni Rat, og ca. 20 min. gang fra lille hyggelig by Bol. Stedet er virkelig vidunderligt og vandet fuldstændig fantastisk, klart og turkis farvet. Hotellet var fint. Sødt og venligt personale, og der er hvad der skal være. Maden helt klart ok, og passer rigtig godt til børnefamilier. Det eneste, og synes vi, ret store minus var en nærmest manisk underholdning ved poolen fra formiddag til aften med høj techno musik, og hele tiden nogle der råbte alt muligt på fransk. Der var rigtig mange franskmænd, så derfor gav det god mening, men var man ikke fransk talende, var man rimelig hægtet af. Vi synes det var synd for sådan et smukt sted at det skulle være smadres med virkelig dårlig techno. (Havde musikken så bare være noget god musik!) Og så skulle man væk fra hotellet, hvis man ville slippe for det. Men det er jo smag og behag;-) Ellers et skønt sted.

 
19-07-2015

af Z2883YJchristined Railay Beach, Thailand

Et fantastisk børne- og voksenhotel

Jeg besøgte hotellet med hele min familie 11 voksne og 9 børn. Børnene elskede det og det samme gjorde de voksne. Dejlig velfungerende pool, smuk udsigt og god morgenmad. Perfekt beliggenhed og god parkering. Hotellet har et fantastisk spa område og alle muligheder for aktiviteter for børn og voksne. Det kan kun anbefales!

 
10-06-2024

af kisif nancy

Payer une fois c'est bien, payer deux fois c'est trop !!

Forfait voyage auprès de Luxair Tours. Au cours du séjour, avons découvert dans notre chambre une lettre indiquant que l'agence allemande FTI (???) a été déclarée en cessation de paiement et qu'il nous était demandé de régler la somme de 994 euros pour notre séjour d'une semaine alors que nous avions tout réglé auprès de Luxair (qui nous a indiqué ensuite de ne pas payer). Cependant au moment de quitter l'hôtel, la somme nous a été une nouvelle fois réclamée. Nous n'avons pas payé car sinon impossibilité de se faire rembourser Situation trés déplaisante car l'hôtel avant d'en arriver là aurait pu trouver un arrangement avec Luxair tours.

 
15-02-2024

af Yohanz1 Oslo, Norge

Ok hotell, men har en del å gå på kvalitet og service

Ok hotell, men har en del å gå på når det kommer til kvalitet og service. Ok frokost. Ligger flott til langs promenaden, nært Zlatni Rat. Fint svømmebasseng for barna, og greit å kunne ligge der til en avveksling. Litt slitsomt med folk som legger håndklær på solsengene om morgenen for ikke å være der. Bør håndheves av hotellet.