Bluesun Borak

Bluesun Borak ligger mellem fyrretræer hvor du får et glimt af havet mellem grenene. Hotellet ligger mellem Kroatiens mest fotograferede strand, Zlatni Rat, og den hyggelige by Bol, hvor der ligger smalle gader og havnen. Kun strandpromenaden adskiller hotellet fra stenstranden, og der venter dig afslappende dage ved poolen, gåture og en kop kaffe i træernes skygge og måske en forfriskende dukkert i Kroatiens krystalklare vand.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Bluesun Borak ligger lige over stranden, lige uden for den lille hyggelige landsby Bol på øen Brac. Der er flere muligheder for at bade, fra den fine rullestensstrand lige nedenfor hotellet til den berømte Zlatni Rat-strand eller hotellets pool. Poolområdet har en pool, en børnepool og en pool- og snackbar. Solstole og parasoller samt poolhåndklæder kan lånes mod et depositum.

Hotellets buffetrestaurant serverer morgenmad og middag, og lobbybaren serverer lette måltider i løbet af dagen. Nede ved stranden finder du hotellets à la carte-restaurant Borak Beach Restaurant, der serverer traditionelle retter fra middelhavskøkkenerne, og hvor du kan nyde udsigten til Zlatni Rat-stranden og livemusik om aftenen.

Børneklub for børn mellem 4 og 11 år med engelsktalende personale, som hører under hotellet. Legeplads. Fitnessrum. Flere tennisbaner - mod betaling. På stranden nedenfor hotellet er der solstole, parasoller og de sædvanlige vandsportsmuligheder, såsom bananbåd, SUP, parasailing og kitesurfing - alt sammen mod betaling.

Der er gratis wifi på hele hotellet. Parkering mod betaling. Trapper og niveauforskelle inden for og uden for hotellet. Der er ca. 1 km til centrum af Bol, hvor du kan gå en del af vejen under skyggefulde fyrretræer. Stranden under hotellet er en stenstrand, hvor der også ligger en fiskerestaurant. Der er ca. 800 m til den fine strand i Zlatni Rat. Hotellet består af tre bygninger med henholdsvis to, tre og fire etager.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Nar voksne tilkøber halvpension hjemmefra, spiser børn under 12 år gratis.

Alle hoteller i Brac

Villa Dzamonja

Villa Dzamonja er et godt familieejet lejlighedshotel, hvor du bor omgivet af oliventræer, pinjetræer og med havet lige udenfor døren. Her bor du i indbydende lejligheder og passer dig selv, ingen måltider er inkluderet, men du kan tilkøbe morgenmad. Der er blot en kort gåtur til restauranter, butikker og nattelivet i Bol.

Zlatni Rat Beach

Zlatni Rat Beach ligger direkte ovenfor den smukke Zlatni Rat strand af samme navn. Hotellet er velegnet til dem, der ønsker at starte dagen med en gåtur i skyggen af fyrretræerne og nærhed til Kroatiens måske mest fotograferede, populære og smukke strand - Zlatni Rat. Hotellet har fine deluxe-værelser og 2-værelses lejligheder.

Bluesun Elaphusa

Familiehotellet Bluesun Elaphusa ligger i Bol på den populære ferieø Brač i Kroatien. Det store poolområde har pools for både store og små, og i den hyggelige poolbar kan du slappe af med noget køligt at drikke. Gå ikke glip af hotellets fine spaafdeling, som tilbyder skønne behandlinger og massage.

Grand Hotel View

Grand Hotel View er et pænt hotel med en smuk udsigt over havet. Hotellet har et dejligt poolområde med flere pools, herunder en opvarmet kombineret udendørs og indendørs pool. Slap af i hotellets spa og bo på gode og komfortable værelser.