Bluesun Holiday Village Bonaca

Bluesun Holiday Village Bonaca ligger i udkanten af Bol på øen Brac en kort gåtur fra den berømte og smukke strand Zlatni Rat. Et perfekt hotel for hele familien med et stort poolområde, hvor børnene har deres egen børnepool til sjove vandlege og fuld forplejning inklusive drikkevarer og is til børnene!


Værelsestyper

Standard-værelser for 1-2 personer. Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

maden.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Stort poolområde med to pools, der flettes sammen under en bro. Poolbar, der serverer snacks og drinks i løbet af dagen. Separat børnepool. Solstole og parasoller ved alle pools. Pool- og strandhåndklæder mod betaling. Det er en kort gåtur til sten- og rullestensstranden, og til både Zlatni Rat og Bol tager det omkring 10 minutter at gå. Strandpromenaden mod Bol ligger i skyggen af fyrretræer og er perfekt til en behagelig og forfriskende gåtur.

En buffetrestaurant, hvor du spiser dine måltider, der er inkluderet i helpension, morgenmad, frokost og middag. Dresscode til middag - pænt tøj. I Cocktail Bar Bolero kan du sidde i skyggen af fyrretræerne og nyde drinks, kaffe og slik samt livemusik.

Hotellet har et fitnessrum. Du har adgang til 20 tennisbaner, bane, bolde og ketsjere mod betaling. Aktiviteter som beachvolley, vandaerobic, danseundervisning, forskellige boldspil i poolen og yoga arrangeres af hotellets personale. Der er også bordtennis og dart. Børneklub i hotellets regi for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale. Legeplads.

Wifi mod betaling i receptionen. Parkering mod betaling. Hotellet består af 14 bygninger i to etager.

Måltider

Indgår:

  • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet) inkl. drikkevarer

I helpension indgår morgenmads-, frokost- og middagsbuffet. Morgenmaden serveres kl. 07.00-10.00, frokost kl. 12.00-14.00 og middag kl. 19.00-21.00. Lokal øl, rød- eller hvidvin, sodavand, juice og vand samt kaffe og te er inkluderet til frokost og aftensmad. Is til børnene kl. 17.00-18.00.

Hotel for børnefamilier

  • Mange tilfredse gæster
  • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
  • Separat børnepool eller pool med børnesektion
  • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Brac

Zlatni Rat Beach

Zlatni Rat Beach ligger direkte ovenfor den smukke Zlatni Rat strand af samme navn. Hotellet er velegnet til dem, der ønsker at starte dagen med en gåtur i skyggen af fyrretræerne og nærhed til Kroatiens måske mest fotograferede, populære og smukke strand - Zlatni Rat. Hotellet har fine deluxe-værelser.

Bluesun Elaphusa

Familiehotellet Bluesun Elaphusa ligger i Bol på den populære ferieø Brač i Kroatien. Det store poolområde har pools for både store og små, og i den hyggelige poolbar kan du slappe af med noget køligt at drikke. Gå ikke glip af hotellets fine spaafdeling, som tilbyder skønne behandlinger og massage.

Bluesun Borak

Bluesun Borak ligger mellem fyrretræer hvor du får et glimt af havet mellem grenene. Hotellet ligger mellem Kroatiens mest fotograferede strand, Zlatni Rat, og den hyggelige by Bol, hvor der ligger smalle gader og havnen. Kun strandpromenaden adskiller hotellet fra stenstranden, og der venter dig afslappende dage ved poolen, gåture og en kop kaffe i træernes skygge og måske en forfriskende dukkert i Kroatiens krystalklare vand.