Bluesun Elaphusa

  • • Familiehotel
  • • Nær stranden Zlatni Rat
  • • Stort poolområde
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Familiehotellet Bluesun Elaphusa ligger i Bol på den populære ferieø Brač i Kroatien. Det store poolområde har pools for både store og små, og i den hyggelige poolbar kan du slappe af med noget køligt at drikke. Gå ikke glip af hotellets fine spaafdeling, som tilbyder skønne behandlinger og massage.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8,9 ud af 10
Baseret på 21 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 75 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Bluesun Elaphusa er et fint hotel beliggende i hyggelige omgivelse med pinjetræer og nær stranden, Zlatni Rat. Her findes stort poolområde med separat børnepool, poolbar, solstole og parasoller. Håndklæder mod depositum.

Buffetrestauranten serverer morgenmad og middag. A la carte-restauranten Tavern Vallum ligger i hotellets kælderetage og har en atmosfære, der minder om romertiden. Her serveres dalmatiske specialiteter til middagstid. Ved stranden findes også restauranten Borak, et perfekt sted til frokost eller et lettere måltid i løbet af dagen. Om aftenen serveres der romantiske middage til hyggelig livemusik. Der findes også en natklub og flere barer.

Bluesun Elaphusa består af 4 bygninger og tilbyder gratis wifi på hotellets fællesarealer. Stort og flot wellnesscenter med fitness-faciliteter, indendørs pool med saltvand, jacuzzi, sauna og massage (mod betaling). Bowlinghal mod betaling. Mulighed for vandsportsaktiviteter og tennis nær hotellet (ikke i hotellets regi). Lyd fra natklubben og aftenunderholdningen kan virke forstyrrende i visse værelser. Stejl bakke ned til stranden.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår. Halvpension kan tilkøbes.

Tilbud: Når du booker en rejse med morgenmad inkluderet, bliver du opgraderet til halvpension på hotellet. Gælder med afrejse 28. august og resten af sommersæsonen 2021.

Når voksne tilkøber halvpension, spiser børn (2-11 år) gratis.