Bluesun Elaphusa

  • • Familiehotel
  • • Nær stranden Zlatni Rat
  • • Stort poolområde

Familiehotellet Bluesun Elaphusa ligger i Bol på den populære ferieø Brač i Kroatien. Det store poolområde har pools for både store og små, og i den hyggelige poolbar kan du slappe af med noget køligt at drikke. Gå ikke glip af hotellets fine spaafdeling, som tilbyder skønne behandlinger og massage.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8,2 ud af 10
Baseret på 9 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 75 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Bluesun Elaphusa er et fint hotel beliggende i hyggelige omgivelse med pinjetræer og nær stranden, Zlatni Rat. Her findes stort poolområde med separat børnepool, poolbar, solstole og parasoller. Håndklæder mod depositum.

Buffetrestauranten serverer morgenmad og middag. A la carte-restauranten Tavern Vallum ligger i hotellets kælderetage og har en atmosfære, der minder om romertiden. Her serveres dalmatiske specialiteter til middagstid. Ved stranden findes også restauranten Borak, et perfekt sted til frokost eller et lettere måltid i løbet af dagen. Om aftenen serveres der romantiske middage til hyggelig livemusik. Der findes også en natklub og flere barer.

Bluesun Elaphusa består af 4 bygninger og tilbyder gratis wifi på hotellets fællesarealer. Stort og flot wellnesscenter med fitness-faciliteter, indendørs pool med saltvand, jacuzzi, sauna og massage (mod betaling). Bowlinghal mod betaling. Mulighed for vandsportsaktiviteter og tennis nær hotellet (ikke i hotellets regi). Lyd fra natklubben og aftenunderholdningen kan virke forstyrrende i visse værelser. Stejl bakke ned til stranden.

Hotellet gennemgår en renovering til sommer 2022.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår. Halvpension kan tilkøbes.

Når voksne tilkøber halvpension, spiser børn (2-11 år) gratis.

Alle hoteller i Brac

Villa Dzamonja

Villa Dzamonja er et godt familieejet lejlighedshotel, hvor du bor omgivet af oliventræer, pinjetræer og med havet lige udenfor døren. Her bor du i indbydende lejligheder og passer dig selv, ingen måltider er inkluderet, men du kan tilkøbe morgenmad. Der er blot en kort gåtur til restauranter, butikker og nattelivet i Bol.