Smuk strand i Phuket, Thailand

Budgetvenlige rejsemål

- rejs til overkommelige priser!

Hvor er det billigste sted at rejse? Hvis du rejser på et begrænset budget, kan vi anbefale nogle af vores mest fordelagtige destinationer, hvor dit feriebudget holder lidt længere!

Oplev billige Albanien

Hvad med en tur til det populære Albanien til sommer? Landet byder på en smuk kystlinje ved Adriaterhavet og det Ioniske hav, naturskønne bjergområder, magiske strande og historiske steder. Der er mange hyggelige og budgetvenlige byer at besøge under din ferie i Albanien. Hvorfor ikke besøge det charmerende Saranda eller den overkommelige hovedstad Tirana?

Nyd den lokale mad og drikke til rimelige priser. Sørg for at prøve traditionelle albanske retter såsom fërgesë (en oste- og paprikaret), tave kosi (lam i yoghurtsauce) og raki (lokal brandy).

Tre tips: 

  • Benyt lejligheden til at udforske nationalparker og vandrestier i stedet for dyre turistaktiviteter.
  • Udforsk markeder og spis på lokale restauranter i stedet for turistfælder. Det albanske køkken er overkommeligt, og der er masser af muligheder at vælge imellem.
  • Rejs i lavsæsonen (der er normalt godt vejr selv i maj og september). Undgår du højsæsonen, kan du reducere både udgifter til overnatning og aktiviteter.
Find og book din rejse Albanien

Udforsk budgetvenlige Egypten

I Egypten venter kridhvide strande, krystalklart vand, perfekte snorkelmuligheder, historiske seværdigheder og meget mere! At du ikke skal bruge en formue på ferien er et stort plus. Du behøver ikke åbne din store pengepung for en middag ude på en af ​​restauranterne, maden i Egypten er både god og billig. Nyd billig og lokal mad på en af ​​restauranterne eller gadekøkkenerne, eller du kan tilkøbe All Inclusive på et af vores hoteller - overkommeligt og velsmagende!

Benyt også lejligheden til at udforske hverdagen i en af ​​byerne eller med billige aktiviteter såsom snorkling.

Tre tips: 

  • Udforsk lokale markeder og prut om prisen på alt lige fra tøj og sko til krydderier og souvenirs.
  • Den mest overkommelige måde at komme rundt på er med offentlig transport, selvom taxaer er væsentligt billigere end hjemme i Danmark.
  • Besøg de fantastiske historiske seværdigheder med forholdsvis billige entrepriser.
Find og book din rejse til Egypten

Billigt på Bali

Smukke hvide sandstrande, krystalklart vand og en unik og interessant kultur venter på Bali. Bali er kendt som "øen med de tusinde templer", og her er der mange historiske steder og attraktioner at udforske uden at bryde penge.

Vælg mellem billig indkvartering, fra enkle vandrehjem til luksushoteller. Maden på Bali er også rimelig billig, især hvis du spiser på lokale warungs (restauranter), der serverer balinesisk mad.

Balis kultur og traditioner er en fascinerende oplevelse i sig selv. Du kan besøge templer som Besakih og Uluwatu eller deltage i ceremonier som Melasti og Nyepi. Udforsk også Balis kunst- og kunsthåndværksmarkeder, hvor du kan finde smukke og håndlavede produkter til rimelige priser.

Tre tips:

  • Lej en scooter eller cykel for at udforske øen på egen hånd. Det er en billig og praktisk måde at opleve mere af Bali.
  • Besøg de mindre, kendte strande og byer udenfor de store turistområder. Her kan du opleve en mere unik side af Bali.
  • Tag på et madlavningskursus for at lære at lave traditionel balinesisk mad, som er en sjov og anderledes oplevelse.
Find og book din rejse til Bali

Tips og inspiration

Se vores varmeguide måned for måned, læs vores rejsetips eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Apollos rejseapp

I vores rejseapp får du lokale tips og praktiske kort. Du kan også booke udflugter i appen!

Download vores rejseapp her

Rejseguider & artikler

I vores rejseguider finder du tips til hyggelige restauranter, fine strande, interessante seværdigheder og meget mere!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her