Kombinationsguide

Findes der en bedre måde at tilbringe kvalitetstid sammen på end med et uforglemmeligt eventyr? Middelhavet er fyldt med fantastiske destinationer, der byder på magiske oplevelser, smukke strande, fantastisk natur og gastronomiske oplevelser - og mange af disse kan nemt kombineres! 

Vi hjælper dig med at finde den kombination af rejser, der passer til dig og dine rejsefæller!

Oplev mere! 

  • Kombiner 2-3 destinationer med hinanden
  • Transfers mellem destinationer indgår
  • Velegnet til alle, der ønsker at opleve mere under deres ferie
Kombiner billedskønne Santorini med Naxos og Mykonos.

Kombinationer for eventyrlystne voksne

For dig, der elsker Grækenland og rejser uden børn, er der ikke meget, der slår vores seneste kombination på Kykladerne: strandparadiset Naxos, jetset-Mykonos og det romantiske Santorini. Vi kalder det den gyldne trekant, for her får du virkelig de tre smukkeste øer på én ferie! 

Din ferie starter med fem dejlige dage på Naxos, hvor der venter bløde sandstrande, charmerende gamle gader i byen, pastelfarvede terrasser og historiske seværdigheder. Derefter tager færgen dig over til Mykonos, der er fyldt med berømtheder - Grækenlands mest trendy ø, som takket være sin luksuriøse atmosfære og sit sprudlende natteliv i mange år har gjort sig bemærket som et ferieparadis for verdens livsnydere.  

Efter fire nætter fortsætter rejsen til det sidste og mest romantiske stop på din ferie: Santorini. Øen behøver ingen introduktion, da den sikkert allerede har ætset sig ind i din fantasi gennem billeder af hvide kalkstenshuse med de ikoniske blå tage på de stejle skråninger. Her kan du tilbringe fem uforglemmelige dage fyldt til bristepunktet med oplevelser, du aldrig vil glemme: en tur i katamaran på det krystalklare hav, verdensberømte solnedgange, romantisk udendørs biograf, magiske vulkanske strande og meget, meget mere.  

Hvis tre destinationer på to uger lyder for meget, kan du nemt kombinere Naxos og Santorini i stedet. Du kan så vælge at tilbringe enten en uge på hvert sted eller fem dage på Naxos og to dage på Santorini.

Andre populære kombinationsrejser for eventyrlystne voksne:

I Kroatien: Skærgårdskrydstogt + Brac eller Makarska Riviera

I Grækenland: Plomari + Molivos

Naxos og Paros er en perfekt kombination for familier.

Kombinationer for børnefamilier

Ø-hop i Grækenland er den ultimative familieferie - især hvis du rejser med lidt større børn. For dem, der rejser med små børn, er der ofte et ønske om at undgå lange afstande og lange rejser. Det er derfor, at kombinationen Kreta skiller sig ud. Her kan du kombinere en uge på den populære og børnevenlige vestkyst med berømte destinationer som Platanias og Agii Apostoli med en uge i det mere rolige og autentiske Plakias i syd.

Hvis du rejser med større børn, er Kykladerne et godt rejsemål - hvor der venter bådture! Naxos og Paros er to fantastiske øer for familier med en afslappet og dejlig atmosfære, lavvandede sandstrande og billedskønne byer, hvor man kan gå på skattejagt. For at komme hertil skal du først flyve til Santorini og derefter tage færgen videre, og hvis du er heldig, kan du også få følgeskab af delfiner undervejs!

Andre populære kombinationsrejser for børnefamilier:

I Grækenland: Parga + Lefkas

I Kroatien: Makarskas Riviera + Brac

Eventyrlige Zagoria passer perfekt sammen med det autentiske Sivota.

Kombinationer for en aktiv ferie 

For dig, der længes efter at fylde deres ferieuger med fantastisk natur, er der mange steder at vælge imellem, men i Grækenland er den mest eftertragtede kombinationsrejse til fastlandet og regionen Epirus den mest eftertragtede. Her får du helt klart det bedste af det, landet har at byde på i form af udendørs aktiviteter og oplevelser i landsbyerne Zagoria og Sivota. I Zagoria er charmerende bjerglandsbyer omgivet af storslået natur, imponerende klipper og eventyrlige floder. Her venter en unik side af Grækenland, som kun få mennesker har set før - og aktivitetsmulighederne er uendelige!  

Efter en uge her tager du til grækernes eget ferieparadis Sivota - byen er kendt for at have det klareste badevand i Grækenland.  Her skal du blot leje et SUP-board, en hyggelig motorbåd eller en scooter for at udforske den unikke øgruppe og det smukke landskab. Hvis du føler dig ekstra eventyrlysten, kan du også tilføje den charmerende by Parga til kombinationen - for at få en dosis småbyidyl og romantisk atmosfære.  

Andre populære kombinationer til en aktiv ferie:

Kalymnos + Kos 

Limnos + Limnos (to forskellige hoteller)

Oplev det autentiske Grækenland på Patmos.

Kombinationer for dig, der ønsker at opleve det ægte Grækenland

Drømmer du om at komme tæt på det ægte Grækenland - og virkelig lære hverdagen, kulturen og befolkningen at kende? Så vil vores kombinationsnyhed med Samos og Patmos ramme dig lige i hjertet! Mens Samos længe har været en feriefavorit blandt strandelskere med hang til det autentiske Grækenland, har Patmos hidtil kun været tilgængelig som en dagstur.  

Nu kan du tilbringe en hel uge hvert sted - og virkelig lære den lille ø at kende, som er prydet med utallige kapeller, kirker og klostre, hyggelige gyder og snoede bougainvilleaer. Her er øens atmosfære virkelig gennemsyret af græske traditioner - og solnedgangene er lige så smukke som på Santorini. 

Øen Lesvos er også et godt udgangspunkt, hvis du ønsker at komme tæt på de lokale indbyggere. Her kan du kombinere en uge i det hyggelige Plomari, hvor hverdagen flyver forbi på knallerter og fiskerbåde, med en uge i det smukke og farverige Molyvos. Sidstnævnte er på UNESCO's verdensarvsliste og har en fantastisk arkitektur, en statelig fæstning og charmerende brostensbelagte gader fyldt med tavernaer og butikker - alt sammen toppet med en stor dosis charme! 

Andre populære kombinationer for dem, der ønsker at opleve det ægte Grækenland:

Karpathos + Lefkos 

Skopelos + Skiathos (og/eller Alonissos) 

Kombiner by og strand til sommer.

Kombinationer for dig, der ønsker at opleve lidt forskelligt.

Hvad tiltrækker dig mest; byen, stranden eller bjergene? Stort eller småt? Vi har fuld forståelse for, at du vil have lidt af hvert på din ferie - det er jo trods alt årets store højdepunkt. Derfor har vi fremhævet nogle af vores kombinationsrejser, som virkelig opfylder flere behov på én gang.  

For dig, der drømmer om storbypuls, historiske seværdigheder, idylliske strande, fine naturoplevelser og det autentiske græske i én og samme ferie, er der én kombination, der skiller sig ud, og det er Rhodos og Tilos. Her starter du i det alsidige Rhodos, hvor seværdighederne nærmest står i kø: fra arkæologiske udgravninger, sommerfugledale og middelalderbyer til førsteklasses strande, shopping og spisesteder. Efter en uge fyldt med aktiviteter kan du tage båden over til den lille ø Tilos, som byder på det stik modsatte: fred og total afslapning i billedskønne og næsten uspolerede omgivelser.  

Selv blandt Kykladerne finder du øer, hvor kontrasterne er stærke. Her kan du f.eks. kombinere det smukke og verdensberømte Santorini med det charmerende Antiparos eller Milos.  

Andre kombinationsmuligheder for dig, der ønsker en kontrastfyldt ferie:

Kos og Leros , Grækenland

Korfu i Grækenland og Saranda i Albanien

Skærgårdskrydstogt + Makarska i Kroatien