Holdtræning på Sivota Retreat - powered by Playitas

Ekspertens tips til træningsrejsen

Godt at tænke på inden din første træningsrejse

Før i tiden var det kun seriøse motionister, der tog på træningsrejser, i dag er det blevet mere mangfoldigt. Daniel Giray, sportsdirektør hos Apollo, leder udviklingen af ​​Apollo Sports og deler her sine bedste tips til at gøre din første træningsrejse god.

Er du klar til at tage på din første træningsrejse?

Længes du efter at tage på din første træningsferie, er der flere ting du kan overveje inden du rejser afsted. Selvfølgelig er det muligt at hoppe på det første og bedste fly og stadig have en fantastisk tur. Men planlægning kan hjælpe dig lidt ekstra på vej.

- Lav en liste over, hvad der motiverer dig til at træne. En træningsrejse er en glimrende mulighed for at lære nye teknikker, træningsformer og prøve noget nyt. Tænk over, hvad du vil udvikle dig i, og vælg destination, hotel og uddannelse herefter, siger Daniel Giray. Nogle af os er faldet ud af rutinen under pandemien og ligeledes når det kommer til træning.

 

Tænk over, hvad du skal pakke

Tjek hvilke sportsfaciliteter der er tilgængeligt på hotellet, inden du booker. Vil du for eksempel leje en cykel eller tager du din egen med? Har du planer om at mixe en masse træning med hyggelige middage. Tilkøb ekstra bagage, hvis du har tænkt dig at medbringe noget specifikt udstyr og meget træningstøj.

- Du kan selvfølgelig også købe tøj og udstyr på stedet, men sørg for at medbringe de vigtigste ting såsom behagelige træningssko, vabelplaster og træningstøjet, siger Daniel Giray. Pak en vindjakke eller langærmet skjorte, selvom du rejser til en meget solrigere destination end herhjemme. Det kan være rart at beskytte sig mod både sol og vind.

- Rejser du i vintermånederne, kan det også være lidt køligere om morgenen og aftenen. Solafskærmning kan ses som en selvfølge, når du tager til varmere breddegrader, et tip kan være at vælge en solbeskyttelse, der virker, selv når sveden løber, siger Daniel Giray.

 

Glem ikke at hvile

Selvom du tager på træningsrejse med intentionen om at træne morgen, middag og aften, er det vigtigt at holde pauser og slappe af. Benyt lejligheden til at slappe af ved poolen og alt, hvad destinationen har at byde på.

- Hvis du ikke er typen, der kan lide at ligge og slappe af på en solstol, er et varmt tip at tage en aktiv hviledag med en cykel eller løbe for at opdage omgivelserne. Du kommer til at bruge mere energi i det varme klima, end du gør på hjemmefronten, så sørg for at skaffe energi ved at prøve nogle af de lokale delikatesser, der findes, siger Daniel Giray.

 

Drik en masse vand

Glem heller ikke varmen. At bytte dansk vejr ud med solen i udlandet betyder naturligvis en væsentlig temperaturforskel og et større antal solskinstimer.

- Overvej væskeerstatningen, især efter længere træninger i solen. Drik mere vand end normalt, træning i sol og varme betyder en anden belastning end hjemme i det køligere Danmark, slutter Daniel Giray.


Apollo Sports – træningshoteller for alle

Vil du have en oversigt over alle vores sportshoteller, skal du læse mere her.

Træningsrejser

Vi har et stort udbud af træningsrejser og træningscamps, som passer alle – lige fra elite sportsudøveren til den der blot ønsker at være aktiv.

Træningskalender

Vores træningsuger passer dig, som vil fokusere på din favoritaktivitet eller sport, finslibe teknikken og opleve træningsglæde sammen med andre.

Se træningskalenderen

Apollo Sports nyhedsbrev

Tilmeld dig vores Apollo Sports nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud før din næste træningsrejse.

Tilmeld dig vores Apollo Sports nyhedsbrev her