Holdtræning på Sivota Retreat - powered by Playitas

Sportshoteller for hele familien

Prøv noget nyt denne sommer! Rejs med hele familien til et sportshotel med masser af aktiviteter for hele familien, skab ferieminder, du sent vil glemme!

Sportshoteller for hele familien

I alt har Apollo Sports ni hoteller med sports- og træningsfokus i Grækenland, Portugal, Spanien, Egypten og Thailand. Alle hoteller ligger tæt på havet, har et stort udbud af aktiviteter og alt, hvad der ellers hører til en ferie: Sol, fantastisk mad, hyggelige stunder i solstolen og selvfølgelig masser af muligheder for motion for både store og små. Det er med andre ord perfekt til hele familien.

"Sports Inclusive er perfekt til aktive familier. Alle vores - powered by Playitas hoteller er unikke, men med to ting til fælles er her træningsmulighederne i grupper eller individuelt omfattende - både til lands og til vands, og de fleste aktiviteter er inkluderet i rejsens pris." - Daniel Giray, Sports Manager hos Apollo

To hoteller i Grækenland, der er særligt velegnede til familieferier, er Porto Myrina - powered by Playitas på Limnos og Levante - powered by Playitas på Rhodos, hvor Kids Sports Academy og børneklubben Club Polly & Mino også tilbydes.

- Vi elsker børn, der bevæger sig og aldrig sidder stille. Gennem leg giver vi børnene mulighed for at prøve forskellige aktiviteter og måske finde nye interesser. I sommerferien arrangeres Kids Sports Academy på udvalgte sportshoteller som Porto Myrina - powered Playitas og Levante - powered by Playitas, siger Daniel Giray, nordisk sportsdirektør Apollo.

 

Svømmeskole og Kids Sports Academy

Som mange andre Apollo-hoteller tilbyder både Porto Myrina - powered by Playitas og Levante - powered by Playitas svømmeskole til børnene. Der er ikke mange steder, hvor svømmetræningen er hyggeligere end i den græske sol. En anden børnevenlig mulighed er fitnessmekkaet Playitas Resort på Fuerteventura. Europas største sports- og træningshotel byder på masser af spændende aktiviteter for både hverdagsmotionister og elitesportsudøvere, ung som gammel.

Her er noget for alle aldre. Vi arrangerer blandt andet Kids Sport Academy i skolernes ferier. Her får børnene mulighed for at prøve alle mulige forskellige træningsformer, såsom golf, fodbold, basketball, tennis og rugby og meget mere. Her er selvfølgelig også en svømmeskole samt Club Polly & Mino.

Poolområde Porto Myrina - powered by Playitas

Her kan du også holde "rigtig" ferie!

Apollo Sports er ikke et koncept, der kun henvender sig til eliteatleter, alle kan komme hertil uanset baggrund og erfaring. Det smukke er, at der altid er dygtige instruktører, som brænder for at inspirere og motivere alle, uanset tidligere erfaring, til den træning, man vælger at deltage i. Nogle er der for at træne den sport, de bruger det meste af deres tid på hjemmefronten, mens en del prøver noget for første gang.

- På vores Apollo Sports-hoteller kan du og din familie holde "rigtig" ferie normalt, ligesom på andre hoteller. Her er der fantastiske restauranter med mulighed for at spise sundt, nyde solen, magisk vand til kølende bade og vandrestier med mindeværdige udsigter, slutter Daniel


Apollo Sports – træningshoteller for alle

Vil du have en oversigt over alle vores sportshoteller, skal du læse mere her.

Træningsrejser

Vi har et stort udbud af træningsrejser og træningscamps, som passer alle – lige fra elite sportsudøveren til den der blot ønsker at være aktiv.

Træningskalender

Vores træningsuger passer dig, som vil fokusere på din favoritaktivitet eller sport, finslibe teknikken og opleve træningsglæde sammen med andre.

Se træningskalenderen

Apollo Sports nyhedsbrev

Tilmeld dig vores Apollo Sports nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud før din næste træningsrejse.

Tilmeld dig vores Apollo Sports nyhedsbrev her