Executive-suite

Executive-suiter med privat, ca. 25 kvm. stor infinity-pool. På terrassen er der borde og stole samt en lounge sofa, nogle terrasser har havudsigt. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Nespresso kaffemaskine. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Junior-suite

Junior-suiter med balkon eller terrasse, nogle med havudsigt eller nogle med pooludsigt. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 36 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Superior-suite med delt pool

Superior-suiter med terrasse og direkte adgang til fælles fælles pool. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 36 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.