Contessina Suites & Spa

Contessina Suites & Spa er en rolig oase i idylliske Tsilivi på Zakynthos. Hoteller henvender sig kun til gæster over 16 år. Her bor du i et perfekt miljø med god mulighed for afslapning, bl.a. i en unik spa.


Værelsestyper

Junior-suiter med privat pool for 2 personer. Suiter med delt pool for 2 personer. Suiter for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Roligt og lækkert
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 700 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Contessina Suites & Spa, et hotel for gæster over 16 år, lokker med lækre suiter af forskellige slags, dekoreret i rolige jordfarver og flere med direkte adgang til poolen. Hvis du vælger at bo i en af suiterne højt oppe på hotellet, har du stadig hotellets dejlige poolområde at nyde solen ved. Solstole, parasoller og håndklædeservice ved poolen. Ved stranden findes solstole og parasoller mod betaling.

Hvis du ønsker lidt let at spise, kan du slå dig ned i pool-/snackbaren, og om aftenen kan du besøge hotellets restaurant Lentika, der tilbyder lokale delikatesser og græske retter med et twist. Du kan også booke en middag på fine dining restauranten Nobile, som ligger på taget med en dejlig udsigt over hotellets poolområde. Restauranten byder på interessante smagsoplevelser med traditionelle opskrifter fra De Ioniske Øer i en lidt mere moderne udgave.

Hotellet har en vinkælder og tilbyder guidede ture og vinsmagninger mod betaling. Søsterhotellet Contessina har en dejlig spa, hvor en række behandlinger tilbydes mod betaling. Adgang til lille fitnessrum.

Gratis wifi overalt på hotellet.

På få minutter kan du gå fra hotellet til den fine sandstrand i Tsilivi. Der kan du finde en solstol eller måske gå en tur og sætte dig på en af de mange taverner eller barer ved stranden.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Alle hoteller i Tsilivi

Contessina

Contessina er et hotel med god beliggenhed i det centrale Tsilivi nær både strand og strandpromenade. Slap af ved det dejlige poolområde eller sæt guldkant på ferien med en spabehandling på søsterhotellet Contessina Suites.

Olea All Suite

Det luksuriøse voksenhotel Olea All Suite er højt beliggende og tilbyder panoramaudsigt over havet og Tsilivi. Her kan du nyde lækker Middelhavsmad, slappe af med spabehandlinger og nyde en drink i poolbaren. Mellem hotelbygningerne slingrer sig en stor pool, og hvis du ønsker poolen direkte uden for værelset, skal du booke en superior-suite. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 12 år.

Lesante Classic Luxury Hotel & Spa

På Lesante Classic Luxury Hotel & Spa findes der masser af faciliteter, hvis du skal forkæles dig selv lidt ekstra. Slap af med en spabehandling i spaen, svøm en tur i poolen eller træn i fitnessrummet. På hotellet er der to restauranter, der både tilbyder lokale og internationale retter.

Zante Maris Suite

Zante Maris Suite har dejlige og luksuriøse suiter i rolige omgivelser lige udenfor Tsilivis centrum. Her er pool, restaurant og loungebar med stilrene og moderne indslag. Vil du have lidt ekstra ferieluksus, kan du booke en suite med egen pool.

Tsilivi Beach

Vores Apollo Mondo Family Hotel Tsilivi Beach har en skøn beliggenhed ved sandstranden på Zakynthos. Her venter et stort poolområde for både store og små, fitnessrum, padelbane, træningshold og selvfølgelig børnenes favorit Club Polly & Mino. En kort gåtur fra hotellet ligger centrum af Tsilivi med charmerende taverner og caféer.

Princess Hotel Zante

Princess Hotel Zante ligger kun en kort gåtur fra turistbyen Tsilivi og den dejlige strand. Ud over hotellets venlige atmosfære kan du nyde poolområdet og komfortable værelser. Dette familiedrevne hotel er perfekt til rolige dage tæt på Tsivilis byliv.

Georgia

Lejlighedshotellet Georgia er beliggende nær centrum af Tsilivi og omkring 10 minutters gang fra den lavvandede sandstrand og det krystalklare hav. Hotellet har pool, og du bor i enkle, men funktionelle lejligheder.

New Beach

New Beach er et stilfuldt hotel i moderne stil. Hotellet ligger lige over Planos-stranden i Tsilivi, hvor solstole og parasoller er inkluderet for hotellets gæster. Slap af ved hotellets poolområde og inden for nem gåafstand finder du flere dejlige strande.