Contessina Suites & Spa

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Contessina Suites & Spa er en rolig oase i idylliske Tsilivi på Zakynthos. Hoteller henvender sig kun til gæster over 16 år. Her bor du i et perfekt miljø med god mulighed for afslapning, bl.a. i en unik spa.


Værelsestyper

Junior-suiter for 2 personer. Suiter for 2 personer. Superior-suiter for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Deres vidunderlige seng og dyne. Og så var der musikanlæg på værelset og det var et mega plus.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 700 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Contessina Suites & Spa, et hotel for gæster over 16 år, lokker med lækre suiter af forskellige slags, dekoreret i rolige jordfarver og flere med direkte adgang til poolen. Hvis du vælger at bo i en af suiterne højt oppe på hotellet, har du stadig hotellets dejlige poolområde at nyde solen ved. Solstole, parasoller og håndklædeservice ved poolen. Ved stranden findes solstole og parasoller mod betaling.

Hvis du ønsker lidt let at spise, kan du slå dig ned i pool-/snackbaren, og om aftenen kan du besøge hotellets à la carte-restaurant Lentika, der tilbyder lokale delikatesser og græske retter med et twist.

Hotellet har en dejlig spa, hvor en række behandlinger tilbydes mod betaling. Gratis fitnessrum. Gratis wifi overalt på hotellet.

På få minutter kan du gå fra hotellet til den fine sandstrand i Tsilivi. Der kan du finde en solstol eller måske gå en tur og sætte dig på en af de mange taverner eller barer ved stranden.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.