Contessina

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Contessina er et hotel med god beliggenhed i det centrale Tsilivi nær både strand og strandpromenade. Slap af ved det dejlige poolområde eller sæt guldkant på ferien med en spabehandling på søsterhotellet Contessina Suites.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Dobbeltværelser på øverste etage for 2 personer. Superior-suiter for 2-3 personer. Suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

10 ud af 10
Baseret på 1 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 700 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Contessina er centralt beliggende i Tsilivi, i kort afstand fra den populære sandstrand Tsilivi Beach. På hotellet finder du et dejligt poolområde i frodige omgivelser. Der er to pools, heraf en børnepool og en pool-/snackbar. Gratis solstole og parasoller samt håndklædeservice.

Den nærmeste strand Tsilivi Beach er blevet tildelt det internationale miljømærke Blue Flag, som kun gives til strande, der opfylder høj standard og rent vand. Her findes solstole og parasoller mod betaling. Tsilivi har flere børnevenlige sandstrande, hvor vandet er lavt og der tilbydes flere vandaktiviteter mod betaling. Der er også et mindre vandland med flere vandrutsjebaner og børneattraktioner.

For dem, der vil slappe af lidt ekstra i løbet af ferien, tilbyder spaen på søsterhotellet Contessina Suites, ca. 300 meter væk, med spabehandlinger mod betaling.

Lille fitnessrum som du kan booke på hotellet. Billard mod betaling. Gratis wifi på hele hotellet. Gratis deponering.

Lige uden for hotellet ligger en vidunderlig strandpromenade med butikker, restauranter og legepladser. Det er omkring 200 meter til det lokale centrum og 6,5 kilometer til Zante by. Uden for hotellet ligger et busstoppested med lokaltrafik ind til Zante by.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.